Oppo A94 tokok

A Oppo A94 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A94 – smartphone tokok elképesztő árukínálata

Az OPPO A94 egy pompás, szofisztikált kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott okostelefon a gyártó legújabb kínálatából, azonban magától értetődően ez az okostelefon sem ellenálló a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró esztétikai hibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak az okostelefon kinézetén. Miért pont az érték csökkenését hangsúlyoztuk ki? Azért, mert a legtöbb vásárló a régi eszközét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb, sokkal korszerűbb okostelefont. A karcolásoktól mentes, megvigyázott mobil eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megvigyázott, használt okostelefonokat. Hogy tudjuk megóvni az okostelefonunkat? Olyan módon, hogy közvetlenül az OPPO A94 kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az optimális mobil tokot, mely illeni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik okostelefon-modellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is kerülhetünk, és még az okostelefon beszerzése előtt megrendelhetjük az okostelefon tokot! Ugyan sok típus mellé jár egy védőtok is, az legtöbbször egy gyenge minőségű, úgynevezett elsősegély tok, melynek funkciója, hogy védje az okostelefont alkalmazása első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez be hozzá egy strapabíróbb, erősebb okostelefon tokot.

Különböző stílusú, csúcsminőségű smartphone tokok

Az etuo.hu online bolt árukínálatában olyan csúcsminőségű okostelefon tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek az OPPO A94 okostelefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak az okostelefon számára a kopással, karcolásokkal és a hétköznapi alkalmazás során fellépő külső mechanikai károsodásokkal szemben is. Az árukínálatunkban több csúcsminőségű és erős alapanyagokból gyártott smartphone-tokkal készültünk vásárlóink számára az OPPO A94 okostelefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék az okostelefont az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így az OPPO A94 hosszú ideig tökéletes külalakú marad, és az értéke sem csökken túl jelentősen. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni az okostelefonnak, és az okostelefon-típus, valamint a vásárló stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk az okostelefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és trendivé, egyedivé varázsolhatjuk a korszerű OPPO eszközünket.

A legtrendibb smartphone-tokok az új OPPO okostelefontok-típusokra

Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat árusító webáruház egyik elsődleges céljának tartja, hogy a lehető legtöbb okostelefon- és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, gazdag árukínálatának hála. Korábban nem volt egyszerű feladat megfelelő telefon tokot beszerezni a mobilunkra, különösen akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű modellünk volt. Manapság azonban – különösen az okostelefon-tartozékokat árusító webáruházak felvirágzásának hála – már a legtöbb okostelefon-modellre rendelkezésre állnak a különböző védőkiegészítők, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal akkor sem, ha kevésbé populáris okostelefon-modelljük van. Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat árusító webáruház több színben, sőt, több különböző fotóval, vektorrajzzal, mintával díszített divatos okostelefon tokot is biztosít az olyan okostelefontípusokra is, mint az OPPO készülékek. A menő tokok kombinálhatók a vásárló ruhatárával, cipőjével, övével, táskájával, de akár az egyéniségével is. A tematikus gyűjteményeknek hála kedvenc sorozatunk, italunk, állatunk vagy virágunk szerint is választhatunk okostelefon tokot.

OPPO A94 – specifikáció

Az OPPO A94 egy korszerű és aktuális okostelefon, melynek márciusi piacra kerülését izgatottan várták már a márka rajongói. A letisztult, divatos kidolgozású okostelefon dimenziói 160,1 x 73,2 x 7,8 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A korszerű eszköz az Android 11, ColorOS 11.1 operációs rendszert futtatja és nyolcmagos Mediatek MT6779V Helio P95 (12 nm) chipset található benne. A korszerű eszköz 128 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal érhető el. A 4310 mAh kapacitással bíró Li-Po akku hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé, és a Fast charging 30 W funkciót is támogatja. Az AMOLED képernyő rezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,43 hüvelyk. A képernyő screen to body aránya 85,2%, míg denzitása 409 ppi.