Oppo A93 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A93 5G – minőségi, az OPPO telefonmodellre szabott telefontokok

Az OPPO A93 5G egy modern smartphone, melyet a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő OPPO gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban számtalan fantasztikus kiegészítő tartozék és tok érhető el az új OPPO telefonmodellekre, az ezen az oldalon látható tokok pedig úgy lettek megtervezve, hogy teljesen kompatibilisek legyenek az OPPO A93 5G telefonnal és jól passzoljanak annak a részeihez, kameráihoz, dimenzióihoz és csatlakozóaljzataihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, menő ruhákban járni, a smartphone pedig korunk egyik legfőbb „kiegészítő tartozékának” számít – olyannyira, hogy ma már csodálkozva tekintünk azokra az ismerőseinkre, akiknek még mindig nincs okostelefonjuk. Az okostelefonok azonban tagadhatatlanul egy nagyobb befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon keresztül takarékoskodnak, mire végre megengedhetik maguknak a kívánt telefonmodell megvásárlását. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új telefonjukat alkalmas kiegészítő védőtartozékokkal lássák el, mely ennek köszönhetően sokkal tovább tudja majd megőrizni újszerű kinézetét.

Minőségi telefontokokkal a sérülések ellen

Senki nem szereti a csúnya, összekarcolt hátlapot. Ugye te sem? Éppen ezért van szükséged egy kiváló minőségű telefontokra, mely védelmet biztosít az új okostelefonodnak a külső sérülésekkel szemben. Egy minőségi smartphone tok nem csak a karcolásokkal, kopással szemben véd, hanem a fakulással, a horzsolásokkal és a más tárgyakkal való súrlódás során jelentkező károkkal szemben is ellenállást tanúsít. Amellett, hogy megbízható védelmet biztosítanak, a kínálatunkban elérhető tokok trendik és nem megszokottak, a csukható tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik is vannak, mint például a kártyatartó zsebek.

Divatos, minőségi tokok az OPPO A93 5G telefonra

A telefonunk a hétköznapi használat során is több veszélyforrásnak van kitéve – hát még ha túrázás vagy kirándulás során is magunknál tartjuk. Megkarcolhatja az asztallap, a táskába hajított kulcsok, kieshet a kezünkből. Egy minőségi smartphone tok megvédi a mobil eszközt a karcoktól, kilöccsenő folyadékoktól, szennyeződésektől és a horzsolásoktól is, melyek akkor jelenhetnek meg, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a hátizsákba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu telefonos webshopban elérhető tokok egyik legfontosabb előnye, hogy hiánytalanul passzolnak az adott OPPO okostelefonra és megbízható, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé az apróbb külső sérülésekkel szemben. A kiemelkedően minőséges anyagokból készült smartphone tokok lehetővé teszik, hogy a smartphone külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen nagyobb mértékben, ami különösen az esetleges későbbi telefoncsere és eladás során lehet fontos. A modern, csúcsminőségű tokokat úgy dolgozzák ki a gyártók, hogy azok ne akadályozzák a smartphone hétköznapi használatát – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb részek is úgy használhatók, hogy a tokot ne kelljen levenni a telefonról. Ennek köszönhetően a tokok ma már az okostelefonok nélkülözhetetlen kiegészítő tartozékainak számítanak, melyeket javasolt már a smartphone beszerzése után megrendelni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető a legapróbb károk megjelenésének esélye is.

OPPO A93 5G – specifikáció

Azok a vásárlók, akik az OPPO mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új OPPO A93 5G okostelefont, mely a gyártó egyik új telefonmodellje. Egy ilyen nagyszerű mobil eszköz számára javasolt és érdemes már a beszerzést követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy megfelelő tokot. A mobil eszköz dimenziói 162,9 x 74,7 x 8,4 milliméter, tömege pedig mindössze 188 gramm. A mobil eszköz korszerű Android 11, ColorOS 11.1 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) chipset és Adreno 619 GPU gondoskodik. A smartphone 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését is, amennyiben szükséges. Az első kamera rezolúciója 8 MP, míg a hátsó triple kamera rezolúciója 48 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera LED villanóval, HDR és panoráma modullal is rendelkezik. A 6,5 inches átlós méretű, LTPS IPS LCD képernyővel rendelkező kiváló smartphone minden bizonnyal az OPPO-rajongók egyik nagy kedvence lesz.