Oppo A9 (2020) tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo A9 (2020) – minőséges telefontokok, megbízható védelem

Az etuo.hu webáruháznál fontosnak tartjuk, hogy a nemrégiben megjelent okostelefonokra is megfelelő tokokat tudjunk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a készülék sokáig újszerű és funkcionális maradjon, elengedhetetlen, hogy már a használata első pillanatától kezdve megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva. Az Oppo A9 (2020) telefontokokat így azok a vásárlók is megrendelhetik, akik a modell mellett döntöttek, de még nem szerezték be a telefont. A kínálatunkban található tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellre, így a vásárlónak nem kell attól tartania, hogy a tok csúszkálni fog a készüléken vagy leesik róla. Mivel magas minőségű anyagokból készülnek, a tokok védelmet biztosítanak a mindennapi használat során keletkező kisebb mechanikai sérülésekkel szemben.

Gyönyörű kialakítású tokok - Oppo A9 (2020)

A modern okostelefonok jelentősen megkönnyítik az életünket, így mindig magunknál tartjuk őket, fényképezünk velük, kommunikálunk a segítségükkel, kezeljük a közösségi profiljainkat, dolgozunk rajtuk. Ezzel azonban a különböző külső sérülések esélyét is megnöveljük, így elengedhetetlen, hogy a megfelelő védelemről is időben gondoskodjunk. A mindennapi használat során a készülék hátlapja megkopik az asztallappal való érintkezés következtében, a táskába süllyesztve pedig a kulcsok is megkarcolhatják a hátlapot. Az ilyen és hasonló sérülésekkel szemben nyújtanak védelmet kiváló minőségű tokjaink, melyek nem csak praktikusak, hanem gyönyörű kialakításúak is.

Oppo A9 (2020) – specifikáció

Az Oppo A9 (2020) telefonmodell 2019 szeptemberében jelent meg. A készülék szép, elegáns kialakítású. Mérete 163,6 x 75,6 x 9,1 milliméter, súlya pedig 195 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A test és a képernyő aránya megközelítőleg 82,5 százalék. A telefon két változatban is elérhető, ami a tárhelyet illeti: 128GB 4GB RAM vagy 128GB 8GB RAM. A belső memória mindkét esetben bővíthető, méghozzá 256 GB-ig, microSD kártya segítségével. A telefon kiváló kamerákkal, sztereó hangszórókkal, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és ujjlenyomat leolvasóval is fel van szerelve, így a biztonság, a kényelem és a zavartalan szórakozás garantált.