CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo A74 5G - Tok, hátlapok

A Oppo A74 4G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A74 5G – okostelefon tokok bőséges felhozatala

Az OPPO A74 5G egy kitűnő smartphone, mely több rendkívüli specifikációval és minőségi kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb alkalmazás érdekében azonban minden esetben javasolt és érdemes egy csúcsminőségű smartphone tokkal ellátni az OPPO A74 5G-t. Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok vásárolhatók meg, melyek hibátlanul passzolnak az OPPO A74 5G szokatlan, menő kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a problémamentes használatot. A tokok védelemmel látják el a telefont a karcokkal és a súrlódással szemben és enyhítik az ütések erejét is. Csúcsminőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely hibátlanul megfelel az ízlésének és az személyiségének is.

Kimagasló minőségű telefon tokok az OPPO A74 5G smartphone modellre

Az univerzális okostelefon tokoknak több negatív oldaluk is van – lefedik a smartphone fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak elégséges illeszkedést biztosítani az OPPO A74 5G kamerablokkjára és egyéb részeire. Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges anyagokból előállított smartphone tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik az OPPO A74 5G rendeltetésszerű használatát. A felhozatalunkban elérhető smartphone tokokat elismert gyártók készítik, kiemelkedően minőséges anyagokból, így a nagyszerű védelem és a hosszú élettartam magától értetődők. Felhozatalunk legpopulárisabb termékei a hagyományos, szilikon tokok, melyek csúcsminőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek. Az OPPO A74 5G egy kitűnő smartphone a gyártó 2021-es tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű smartphone hosszú ideig hiánytalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk rá, és már a smartphone használatának első napjától alkalmazzuk a védőeszközt.

Minőségi, erős telefon tokok

Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában elérhető smartphone tokok olyan csúcsminőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű alkalmazás mellett. Felhozatalunk populáris termékei a termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból előállított tokok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállást tanúsítanak a fakulással, elszíneződéssel és deformálódással szemben is, és emellett kellemes tapintásuk van. Ezeknek a tokoknak rendkívül egyszerű a tisztításuk, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz törlőkendővel, hiszen zsírtaszító védőrétegükön nem csak kevésbé látszódnak a maszatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok az ügyfelek, akik a smartphone képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a csúcsminőségű, oldalra nyíló vagy flip tokjaink közül is a számukra megfelelőt. Az etuo.hu online shopban számtalan olyan tok elérhető, mely hibátlanul illeszkedik erre a modellre. A vásárló OPPO telefonja már az első perctől fogva védve lesz, ha a tokot közvetlenül a telefon megvásárlását követően, vagy akár még az előtt megrendeli. A hibátlan passzolást biztosító tokok nem esnek le az okostelefonról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetővé teszik a praktikus és kényelmes használatot is.

OPPO A74 5G – specifikáció

Az OPPO A74 5G a 2021 tavaszán megjelent okostelefonok skálájának egyik üde színfoltja. A smartphone dimenziói 162,9 x 74,7 x 8,4 milliméter, és mindössze 190 grammot nyom. Az okostelefon Dual SIM változatban kapható (Nano SIM és dual stand by). A smartphone Android 11, ColorOS 11.1 operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-care Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) chipset garantálja. Az OPPO A74 5G egy nagyszerű smartphone, mely visszafogott, modern designnal és különleges, elegáns kamerablokkal, valamint oldalsó punchhole első kamerával rendelkezik. A smartphone egyik fő előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akku, mely lehetővé teszi a hosszantartó, problémamentes használatot, anélkül, hogy a telefon tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akku a Fast charging 18 W modult is támogatja, így gyorsan feltölthető. A smartphone kitűnő quad kamerájának rezolúciója 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP, LED villanóval és panoráma funkcióval is fel van szerelve. A szelfikamera is nagyszerű, 16 MP-es és panoráma funkcióval rendelkezik. Az OPPO telefon 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással is fel van szerelve.