Oppo A73 5G tokok

A Oppo A73 4G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A73 5G – okostelefon tokok bőséges felhozatala az OPPO okostelefonokra

A tokok védelemmel látják el az okostelefont a külső sérülésekkel szemben, ennek hála pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. A használt okostelefonok közül azok értékesíthetők magasabb áron, melyek a toknak köszönhetően megőrizték eredeti külalakjukat, és nincsenek összekarcolva vagy megrepedve. A minőségi tokok ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy a vásárló a régi telefonját sokkal jobb áron tudja eladni, hiszen a tokkal védett készülékeket nem csúfítják a használat jelei, így magasabb áron értékesíthetők. A smartphone tokokat javasolt és érdemes még a smartphone megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek hála a mobil eszköz már az alkalmazása első pillanatától kezdve védelmet élvez majd a károsodásokkal, karcolásokkal, sérülésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha nem szereztük be időben a tokot és az okostelefonunk megkarcolódott? Egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő károsodásokat is elfedhetjük, így mobil eszközünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, trendibb külsőt is kölcsönözhetünk.

Minőségi tokok az OPPO smartphone védelmére

Az OPPO A73 5G a népszerű gyártó egyik nagyszerű mobil eszköze, melyre számtalan, kifejezetten erre a smartphone-ra gyártott tokot biztosítottunk webáruházunkban. A kitűnő minőségű felhasznált anyagoknak hála a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a zseniális smartphone-t a karcolásokkal, súrlódással, kopással és más sérülésekkel szemben. Az kellően rugalmas és masszív poliuretánból (TPU) előállított szilikon tokok védelmet biztosítanak a smartphone hátlapjának és oldalainak a mechanikai károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy védelmet biztosítanak a mobil eszköz számára, az okostelefon tokok igazán felkapott, szofisztikált és divatos védőkiegészítők is. A mintás, tarka okostelefon tokok vidámságot tükröznek és könnyen a tulajdonosuk egyéniségéhez igazíthatók. Az egyszínű tokok szerények és elegánsak. Kínálatunkban több témához kötött tok is elérhető, melyeket gyűjteményekbe rendeztünk el, a könnyebb böngészhetőség érdekében. Bőséges felhozatalunknak hála minden vásárlónk találhat olyan okostelefon-modellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, ízlésének és a szükségleteinek.

Elsőrendű tokok az OPPO A73 5G modellre

Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok is elérhetők, melyek kifejezetten az OPPO A73 5G okostelefon-modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a smartphone kidolgozásának, nem csak méretük, hanem a kamerának, portoknak kialakított kivágások tekintetében is. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is nagyszerűen és problémamentesen működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk hosszú ideig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőtartozékokkal vannak felszerelve, mint amilyenek a telefon tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a smartphone tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson OPPO okostelefonjára, mely hatékonyan fogja védeni az OPPO A73 5G okostelefon-modellt a súrlódással, kopással és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu okostelefon védőkiegészítőket kínáló webáruházában olyan kitűnő minőségű és masszív okostelefon tokokat biztosítottunk vásárlóinknak, melyek kifejezetten az OPPO A73 5G smartphone modellre lettek gyártva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a problémamentes alkalmazást.

OPPO A73 5G – specifikáció

Az OPPO A73 5G a gyártó nemrégiben, 2020 novemberében piacra dobott, korszerű és aktuális smartphone-jainak egyike. A smartphone dimenziói 162,2 x 75 x 7,9 milliméter, tömege pedig 177 gramm. A smartphone Dual SIM verzióban (Nano-SIM / dual stand-by) szerezhető be. Az okostelefon Android 10, ColorOS 7.2 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan működést pedig az octa-core MediaTek MT6853V Dimensity 720 5G (7 nm) chipset biztosítja. A smartphone 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az átlag vevőnek több, mint elég a fényképek, videók és zeneszámok tárolására. A mobil eszköz elképesztő, 8 GB RAM-mal rendelkezik és dedikált microSDXC kártyanyílás is elérhető rajta. A smartphone Li-Po akkujának a kapacitása 4040 mAh, és Fast charging 18 W modullal is rendelkezik. Az LTPS IPS LCD képernyő átlós mérete 6,5 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A smartphone USB Type-C 2.0, USB On-The-Go porttal van felszerelve.