Oppo A73 4G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo A73 4G – mobil tokok bőséges árukínálata

Az etuo.hu webshopban olyan okostelefon tokokat kínálunk, melyek erős és elsőrendű anyagokból készülnek és óvjak az okostelefont a mindennapos alkalmazás során fellépő kisebb külső sérülésekkel szemben. Közkedvelt termékeink a szilikonból gyártott tokok, melyek erős és elasztikus termoplasztikus poliuretán nevű anyagból készülnek és gyönyörű mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű designt kedvelő vásárlók az egyszínű modellek közül választhatnak maguknak, a színes tokokat kedvelők rendelkezésére pedig rengeteg grafika és minta áll. Webshopunkban kreatív, ötletes mintákkal ellátott tokok is megtalálhatók. Böngészd végig bőséges árukínálatunkat, melyben mindenki megtalálhatja azt a tokot, mely igazán illik a stílusához és szükségleteihez!

Tartós, csúcsminőségű tokok

Az Oppo A73 Lite smartphone-t rengeteg remek funkcióval látta el a gyártó, melyeknek köszönhetően az okostelefon megjelenését izgatott várakozás övezte. Azok a vásárlók, akik ez az új modell megvásárlása mellett döntenek, biztosan szeretnék, ha új okostelefonjuk sokáig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu webshopnál tudunk erre egy megoldást! Olyan tartós és erős okostelefon tokokat kínálunk, melyek nem csak magasfokú védelmet tesznek lehetővé, de igazán esztétikusak és szépek is. A tokok garantálják a hibátlan illeszkedést az Oppo A73 4G modellre – nem esnek le, a precízen kialakított kivágások pedig azt is lehetővé teszik, hogy a telefon minden funkcióját és komponensét zavartalanul tudja használni a vásárló.

Oppo A73 4G – specifikáció

Az Oppo A73 4G 2020-as novemberi megjelenését rengeteg rajongó várta nagy izgalommal. A telefon dimenziói 159,8 x 72,9 x 7,5 milliméter, tömege pedig mindössze 163 gramm. Az Oppo A73 modell Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban vásárolható meg. Ez a fantasztikus smartphone Android 10, ColorOS 7.2 operációs rendszerrel működik, a hibátlan működését pedig a nyolcmagos Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset teszi lehetővé. Az okostelefon több verzióban is elérhető: 128 GB 4 GB RAM vagy 128 GB 6 GB RAM – a belső memória mindkét modell esetében tovább bővíthető egy microSDXC memóriakártya segítségével, mely dedikált nyílással rendelkezik. A telefon GPU-ja Adreno 610.