Telefontok Oppo A57s - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Oppo A57s – mobiltokok bőséges felhozatala az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webshopban a kliensek nívós, telót védő tokok közt is böngészhetnek, amelyek komoly és minőséges védelmet tesznek lehetővé az Oppo A57s teló modell számára. Vásárlóink nagyszámú, eltérő kialakítású teló modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak az OPPO teló hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a sérülésekkel, piszok-lerakódásokkal szemben. A szilikonos hátlapok ugyan nem védik a képernyőt, mégis népszerűek a felhasználók körében, hiszen jól védik a teló széleit és hátoldalát, és nem változtatnak jelentősen a teló külalakján sem. A felhozatalunkban elérhető mobil tokok nívós környezetbarát bőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból készülnek. A mobil tokokon található nyomtatott minta nívós, modern nyomdai és grafikai eljárások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcokkal és a halványulással, elhasználódással szemben is képes ellenállást tanúsítani. A mobil tokok további előnye, hogy a vékony eszközöknek jobb fogást adnak, így nagymértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy az eszköz kicsússzon a tulajdonos kezéből, vagy a zsebből.

Tartós, nívós és trendi mobil tokok az Oppo A57s telóra

Egy eszköz csak az a feltétel mellett képes jó sokáig megőrizni modern külalakját, ha figyelmesen bánik vele az ügyfél és olyan tartozékokkal egészíti ki, amelyek meg tudják védeni az eszközt a külső fizikai károktól. Ez természetesen az Oppo A57s mobil esetében sincs máshogy. Eszközt nem vásárolunk minden nap, azonban nap mint nap használjuk, így természetes, hogy nagyszámú külső fizikai sérülésnek van kitéve. Ennek tudatában a telót védő tokok kifizetődő befektetésnek számítanak, hiszen kedvező áron tudjuk őket megvenni, alkalmazásukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a telót. Az etuo.hu webshopban a különféle kiegészítők mellett nagy számú teló tokot is kínálunk, amelyek rendkívüli minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik az Oppo A57s telót a karcolódásoktól, horzsolásoktól, külső károktól és a lerakódott piszoktól is. A nívós tok lehetővé teszi, hogy védjük a telót még az a feltétel mellett is, ha a kulcsokkal vagy más hegyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Egy teló tok nem csak előnyös mobiltartozék, hanem dekoratív és trendi kiegészítő is lehet!

Lélegzetelállító Oppo A57s telót védő tokok az etuo.hu-nál

A telókra passzoló mobil tokok két feladatot is ellátnak: védik az eszközt és menő tartozékként is megállják a helyüket. Manapság a webshopok hódításának köszönhetően fotelünk kényelméből shoppingolhatunk, az óriási felhozatalnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a mobilmodellünkre passzoló tok vár, hanem széles termékskálán nézelődhetünk – régebben ez nem így volt: ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a mobilunkra, számos boltot kellett gyalog végigjárjunk, és a felhozatal is csapnivaló volt. Az óriási termékkínálat napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan tokot válasszunk, mely minden szempontból megfelel az igényeinknek – azért, mert kifejezi a stílusunkat és azért, mert pontosan illik a mobilunkra is.

Oppo A57s – specifikáció

Az Oppo A57s egy lélegzetelállító teló, mely rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriás eszköztől jogosan elvárnak a kliensek. Dimenziója 163,8 x 75 x 8 mm. Az Oppo teló Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban érhető el. A 6,56 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A teló kijelzőjének rezolúciója 720 x 1612 pixel. A teló Android 12, ColorOS 12.1 operációs rendszert futtat és octa-core MediaTek MT6765G Helio G35 (12 nm) chippel van felszerelve. A teló figyelemre méltó első és hátsó kamerával van felszerelve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a hátsó duál rendszerű kamera rezolúciója 50 MP / 2 MP. Az eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve. Az Oppo A57s mobil Starry Black és Sky Blue fantázianevű színárnyalatokban érhető el. A mobil USB Type-C 2.0, USB OTG megoldással lett felszerelve.