Oppo A54s tokok

A Oppo A54 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A54s – smartphone védőtokok bő választéka az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webes áruházban a vevők magas színvonalú, okostelefont védő tokok közt is böngészhetnek, amelyek komoly és megbízható védelmet tesznek lehetővé az OPPO A54s okostelefon modell számára. Látogatóink nagyszámú, eltérő kialakítású okostelefon modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak az OPPO okostelefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a sérülésekkel, szennyeződésekkel szemben. A szilikonos védőtokok ugyan nem fedik a kijelzőt, mégis népszerűek a felhasználók körében, hiszen jól védik az okostelefon széleit és hátlapját, és nem változtatnak jelentősen az okostelefon kinézetén sem. A felhozatalunkban elérhető védőtokok magas színvonalú műbőrből és/vagy kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készülnek. A védőtokokon található nyomtatott minta magas színvonalú, korszerű nyomdai és grafikai megoldások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcokkal és a halványulással, fakulással szemben is képes ellenállást tanúsítani. A védőtokok további előnye, hogy a vékony mobil készülékeknek jobb fogást biztosítanak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a mobil készülék kicsússzon a felhasználó kezéből, vagy a zsebéből.

Tartós, magas színvonalú és trendi védőtokok az OPPO A54s okostelefonra

Egy mobil készülék csak abban az esetben képes jó sokáig megőrizni újszerű külalakját, ha figyelmesen bánik vele a vásárló és olyan tartozékokkal egészíti ki, amelyek meg tudják védeni a mobil készüléket a külső fizikai sérülésektől. Ez természetesen az OPPO A54s smartphone esetében sincs másként. Mobil készüléket nem vásárolunk túl gyakran, azonban napi szinten használjuk, így természetes, hogy nagyszámú külső fizikai sérülésnek, veszélynek lesz kitéve. Ennek tudatában az okostelefont védő tokok fantasztikus befektetésnek számítanak, hiszen olcsón tudjuk őket beszerezni, használatukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg az okostelefont (és az idegeinket is). Az etuo.hu webes áruházban a különféle kiegészítők mellett nagy számú okostelefon tokot is kínálunk, amelyek rendkívüli minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik az OPPO A54s okostelefont a karcolódásoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződés-maradványoktól is. A magas színvonalú tok lehetővé teszi, hogy védjük az okostelefont még abban az esetben is, ha a kocsikulcsokkal vagy más hegyes, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a táskánkba vagy a zsebbe. Egy okostelefon tok nem csak előnyös kiegészítő, hanem dekoratív és trendi tartozék is!

Fantasztikus OPPO A54s okostelefont védő tokok az etuo.hu-nál

Az okostelefonokra illeszkedő védőtokok két feladatot is ellátnak: védik a mobil készüléket és stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Manapság a webshopok virágzásának köszönhetően otthonunk kényelméből shoppingolhatunk, a hatalmas választéknak köszönhetően pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre illő tok vár, hanem széles termékskálán keresgélhetünk – régebben ez nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a mobilunkra, számos áruházat kellett gyalogosan végigjárjunk, és a választék is silány volt. A nagy választék napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan tokot válasszunk, mely minden szempontból megfelel az elvárásainknak –azért, mert kifejezi a személyiségünket, azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz, pénztárcánkhoz és azért, mert pontosan illik a telefonunkra.

OPPO A54s – specifikáció

Az OPPO A54s egy fantasztikus okostelefon, mely rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriás mobil készüléktől jogosan elvárnak a vevők. Dimenziója 163,8 x 75,6 x 8,4 mm. A Tecno okostelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban érhető el. A 6,52 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. Az okostelefon képernyőjének rezolúciója 720 x 1600 pixel. Az okostelefon Android 11, ColorOS 11.1 OR-t futtat és octa-core MediaTek MT6765G Helio G35 (12 nm) chippel van felszerelve. Az okostelefon kitűnő első és hátsó kamerával van felszerelve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a hátsó tripla rendszerű kamera rezolúciója 50 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve. Az OPPO A54s smartphone Space Silver, Crystal Black és Pearl Blue fantázianevű színárnyalatokban érhető el. A telefon USB Type-C 2.0, USB On-The-Go megoldással lett felszerelve.