CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo A54 5G - Tok, hátlapok

A Oppo A54s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A54 5G – minőséges telefontokok gazdag választéka

A OPPO A54 5G egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású okostelefon, mely nagy népszerűségnek örvend a Xiaomi modellek rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló okostelefon a modellre alkalmas védőkiegészítőkkel legyen ellátva, melyek lehetővé teszik a készülék hosszantartó, akadálymentes mindennapi használatát. Az elegáns szilikon tokok megóvják a telefon hátlapját és oldalait a karcoktól és a mechanikai károktól. Az etuo.hu online áruház felhozatalában nagyszámú eltérő stílusban legyártott telefontok található, melyek hatékony védelmet biztosítanak a készülék számára a mindennapos alkalmazás során. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve és létrehozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a OPPO A54 5G telefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és praktikus alkalmazást. Az etuo.hu online áruház rendkívül széles felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a vevők választhatnak a klasszikus és a trendi kialakítású telefontokok közül, melyek tökéletesen illenek a OPPO A54 5G készülékre. A kiváló illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi a telefon kényelmes és problémamentes alkalmazását, az alkalmas tok pedig biztosítja a magasfokú védelmet. Az online áruházunkban bárki találhat olyan tokot, mely nem csak a OPPO A54 5G telefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Megbízható védelem a külső, mechanikai károsodásokkal szemben

A OPPO A54 5G okostelefon tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc készüléküket mindig biztonságban tudhassák. A telefon biztonságos és kényelmes alkalmazása könnyen biztosítható a felhozatalunkban is megtalálható, eltérő kialakítású védőtokok segítségével. Az etuo.hu online áruházban nagyszámú tok található a OPPO A54 5G okostelefonra. Az ügyfelek választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló típusok közül is. A csukható tokok nagyszerű megoldást biztosítanak, ha a vevő szeretné a telefon képernyőjét is védelemmel ellátni a telefon hordozása közben. A csukható tokok bőrutánzatból készülnek és hosszú ideig használhatók. Kínálatunk populáris darabjai a TPU tokok is, melyek rugalmas és időtálló anyaguknak köszönhetően a készülék hátlapját és széleit is hatékonyan óvják. Az egyszínű tokok mellett olyan kiegészítőket is kínálunk, melyeket gyönyörű nyomtatott minták díszítenek. A nyomtatott minták időtállóak, nem kopnak és ellenállnak a halványulással szemben is.

Minőséges és időtálló mobiltokok

Kínálatunkban nagyszámú olyan szép és praktikus tok található, mely biztosítja a védelmet a OPPO A54 5G telefon számára. A tokok elsősorban a védelmet szolgálják, de más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban található szilikon tokok nem csak praktikusak, de igazán jól is mutatnak! A nagyszámú szín és minőséges nyomtatott minta között bármely látogatónk találhat a kedvére valót. Az ügyfelek egyszínű telefonmodellek és mintás modellek közül választhatnak maguknak tokot. A Fantastic Case tokok szilikonból lettek gyártva és gyönyörű vektorképekkel vannak dekorálva. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case gyűjtemény modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek nem vektoros képekkel, hanem lélegzetelállító fotókkal vannak díszítve. Mindkét kollekció olyan lenyomattal van díszítve, mely korszerű nyomdászati technikákkal készül, időtálló és ellenáll az elhasználódással és halványulással szemben.