36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

OPPO A53s tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

OPPO A53s – smartphone tokok elképesztő kínálata az etuo.hu-nál

Egy korszerű eszköz csak akkor tudja hosszú ideig megtartani tökéletes kinézetét, ha körültekintően kezeli a vásárló és olyan védőkiegészítőkkel szereli fel, melyek képesek megóvni a korszerű eszközt a külső mechanikai meghibásodásoktól. Ez értelemszerűen az OPPO A53s okostelefon esetében sincs máshogy. Okostelefont nem vásárolunk túl gyakran, azonban naponta használjuk, így értelemszerű, hogy több külső mechanikai sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében a smartphone-tokok zseniális befektetést jelentenek, hiszen viszonylag kedvező áron tudjuk őket beszerezni, alkalmazásukkal pedig drága és akár több napig tartó javításoktól óvhatjuk meg az okostelefont (és a pénztárcánkat is). Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat árusító webáruházban a különböző védőkiegészítők mellett több smartphone tokot is kínálunk, melyek kitűnő minőségüknek hála sikeresen megóvják az OPPO A53s okostelefont a karcolásoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, piszoktól is. A csúcsminőségű tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk az okostelefont még olyankor is, ha a slusszkulcsokkal vagy más éles, hegyes tárgyakkal együtt kerül a hátitáskánkba vagy a zsebbe. Egy mobiltelefon-tok nem csak előnyös tartozék, hanem pompás és menő kiegészítő is!

Stabil, csúcsminőségű és menő tokok az OPPO A53s okostelefonra

Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat árusító webáruházban a vásárlók csúcsminőségű okostelefon tokok közt is válogathatnak, melyek hosszantartó és stabil védelmet tesznek lehetővé az OPPO A53s okostelefon-típus számára. Vásárlóink több különböző kidolgozású okostelefon-típus közül választhatnak. Az oldalra nyíló tok-típusok elsődleges előnye, hogy nem csak az OPPO okostelefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is óvják a sérülésekkel, piszok-lerakódásokkal szemben. A szilikon tokok ugyan nem óvják a kijelzőt, mégis keresettek a vevők között, hiszen jól óvják az okostelefon oldalait és hátoldalát és nem változtatnak jelentősen az okostelefon kinézetén. Az árukínálatunkban rendelkezésre álló tokok minőségi öko-bőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak legyártva. A tokokon található díszítő minta minőségi, fejlett nyomdai és grafikai technikák segítségével készül, ennek hála pedig a karcolódásokkal és a halványulással, kopással szemben is ellenálló tud lenni. A tokok további előnye, hogy a vékony, korszerű eszközöknek jobb fogást biztosítanak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a korszerű eszköz egy óvatlan pillanatban kicsússzon a vevő markából, vagy akár a zsebéből.

Elképesztő OPPO A53s okostelefon tokok az etuo.hu-nál

Az okostelefonokra illő tokok két feladatot is ellátnak: óvják a korszerű eszközt és szofisztikált tartozékként is helytállnak. Napjainkban az okostelefon-tartozékokat árusító webáruházak virágzásának hála a fotelünk kényelméből shoppingolhatunk, a hatalmas árukínálatnak hála pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre illő tokot választhatunk, hanem gazdag termékskálán keresgélhetünk – korábban azonban ez nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a készülékünkre, számos áruházat kellett végigjárnunk, és a választék is kicsi volt. Az óriási árukínálat viszont napjainkban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és díszítő mintájú vagy kidolgozású okostelefon tokot válasszunk, mely megfelel a szükségleteinknek – vagy azért, mert kifejezi az egyéniségünket, vagy azért, mert jól illik az öltözékünkhöz.

OPPO A53s – specifikáció

Az OPPO A53s egy zseniális okostelefon, mely rengeteg elsőrangú funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú korszerű eszköztől el is várnak a vásárlók. Dimenziója 163,9 x 75,1 x 8,4 mm. Az OPPO okostelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban érhető el. A 6,5 inches IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16M színárnyalat kimutatására alkalmas. Az okostelefon kijelzőjének felbontása 720 x 1600 pixel. Az okostelefon Android 10, ColorOS 7.2 OR-t futtat és octa-core Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) chipsettel van felszerelve. Az OPPO okostelefon nagyszerű első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a hátsó, tripla rendszerű kamera rezolúciója 13 MP / 2 MP / 2 MP. A korszerű eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja Fast charging 18 W lehetőséget is. Az OPPO A53s okostelefon Fancy Blue és Electric Black fantázianevű színekben érhető el, de egy szép tokkal könnyen személyre is szabható.