Oppo A53 tokok

A Oppo A53s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A53 – telefon tokok széles választéka

Az OPPO A53 egy kiváló, korszerű smartphone az OPPO-tól, mely tökéletes védelmet igényel a mindennapos használat során. Az etuo.hu-nál többféle telefon tokot kínálunk az OPPO okostelefonokra, így minden vásárló megtalálhatja azt a terméket, mely hibátlanul illeszkedik az OPPO A53 telefonra és megfelel a felhasználói igényeknek. Az univerzális tokok, melyek nem kifejezetten az adott modellre készültek, megnehezíthetik a telefon egyes komponenseinek használatát. A csúcsminőségű telefontartozékok kiválóan illeszkednek az OPPO A53 telefonra, nem csúsznak le róla és nem zavarják a mindennapos használatot sem.

Csúcsminőségű védőtokok az OPPO A53 modellre

Webshopunkban olyan, elsőrendű anyagokból készült telefon tokok találhatók, melyek gondosan kialakított nyílásokkal vannak ellátva, így a komponensek gond nélkül használhatók. A tokok óvják a telefon hátlapját a kisebb sérülésektől, kopástól és a karcolásoktól. A divatos tokjaink között minden vásárló találhat olyan tokot, mely megfelel a stílusának és a tetszésének. Az egyszerű tokok kedvelői válogathatnak visszafogott, mutatós termékeink közül. A webshopunkban elérhető szilikon tokok vidámságot, fiatalos lendületet sugároznak, rugalmas termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, a nyomtatott minta pedig korszerű nyomdászati technikákkal készül és ellenáll a kopással és a fakulással szemben.

OPPO A53 – specifikáció

Az OPPO A53 egy kiváló smartphone, melynek augusztusi megjelenését sok felhasználó várta nagy izgalommal. A telefon mérete 163,9 x 75,1 x 8,4 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 186 gramm. Az új OPPO smartphone-modell Dual változatban vásárolható meg. Az okostelefon nyolcmagos Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) chipsettel működik és Android 10, ColorOS 7.2 operációs rendszer található rajta. A smartphone RAM memóriája 4 GB vagy 6 GB, míg a belső tárhely a 4 GB-os modell esetében 64 GB, míg a 6 GB RAM mellé 128 GB belső memória jár. A tárhely tovább bővíthető microSDXC kártya segítségével, mely számára dedikált nyílás lett kialakítva. Az OPPO A53 hátsó ujjlenyomat szenzorral és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is el van látva.