CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo A52 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A52 – telefon tokok széles kínálata

Az OPPO A52 egy nagyszerű telefon, mely szép, korszerű kialakítással és nagyszerű funkciókkal rendelkezik. A maximális védelem érdekében azonban mindenképp javasolt egy kiváló minőségű tokkal ellátni a telefont. Online áruházunk kínálatában olyan csúcsminőségű tokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek az OPPO A52 modern kialakításához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan használatot. Az univerzális telefon tokok könnyen beszerezhetők, de több hátrányuk is van – letakarják az okostelefon fontos elemeit, megnehezítik a töltő és a fülhallgató csatlakoztatását és nem is biztosítanak megfelelő illeszkedést az OPPO A52 nem mindennapi kameráihoz. A online áruházunkban található tokok tökéletesen illeszkednek az adott modellre, és sikeresen kiküszöbölik ezeket a kellemetlen problémákat.

Kimagasló minőségű védőtokok az OPPO A52 készülékre

Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan csúcsminőségű anyagokból készült tokokat biztosítunk, melyek még biztonságosabbá teszik az OPPO A52 mindennapi használatát. A tokok óvják a telefont a kopással és karcolásokkal szemben és tompítják az ütések erejét. Minőséges tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen illeszkedik a stílusához és az egyéniségéhez. A kínálatunkban található tokokat elismert gyártók készítik, csúcsminőségű anyagokból, így a kiváló védelem és a hosszú élettartam magától értetődik. Kínálatunk legnépszerűbb termékei a klasszikus, szilikon telefon tokok, melyek minőséges TPU szilikonból készülnek.

OPPO A52 – specifikáció

Az OPPO A52 egy kiváló karakterisztikákkal ellátott telefon, mely nem mindennapi dizájnnal és nagyszerű kamerákkal rendelkezik. A készüléket mindenképp tanácsos megfelelő minőségű, speciálisan erre a modellre készített telefon tokkal védeni. A telefon 2020 áprilisában jelent meg a piacon. A telefonon Android 10, ColorOS 7.1 operációs rendszer fut. A telefon egyik nagy előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akkumulátor, ami lehetővé teszi a zavartalan, hosszantartó használatot, anélkül, hogy a felhasználónak a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akkumulátor támogatja a Fast charging 18W funkciót is. A telefon 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és ujjlenyomat leolvasóval is el van látva.