Telefontok Oppo A1K - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 0)
No search results

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az Oppo A1K okostelefonodra

A márkás, megbízható telefontok kínálatunkból itt, az etuo.hu webáruházban változatos kínálatát találod meg a minőségi, prémium mobiltokoknak, hogy kiválaszthasd a személyiségednek, az ízlésednek és annak megfelelő védőtokot, ahogy az Oppo A1K készüléked jellemzően használod. Egy igazán elegáns mobil tokra vágysz, vagy inkább egy fiatalos, divatos telefontokra? Neked inkább a hagyományos, egyetlen színűre fújt mobil védőtokok tetszenek, esetleg inkább a színes nyomatos, szép képpel díszített telefontokok? A prémium bőrből készült védőtokot részesíted előnyben, vagy inkább a hagyományosnak számító műanyagot, esetleg a rugalmas szilikon tokot? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Vagy, ha az Oppo A1K okostelefonodra éppen az egész készüléket kiválóan védelmező flip tokot keresel, amiben külön zsebeket találni a bankkártyák és igazolvány számára, webshopunk kínálatában bizonyosan rá fogsz lelni a neked tetsző védőtokra!

Milyen előnyökkel bírnak az Oppo A1K telefontokok?

Mindegyik Oppo A1K mobiltelefonnak szüksége van hatékony és márkás telefon védőtokra a hétköznapokon is. Ezért hát válassz bátran egy megbízható és tartós hosszantartó mobiltokot az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! Minőségi, prémium kategóriás telefontok híján még az Oppo A1K okostelefon külseje is folyamatos használat mellett jellemzően hamar kopni és karcolódni kezd. A webshopunk kínálatában megtalálható változatos, minőségi telefon tokokra mind igaz, hogy képesek lesznek megóvni a féltett Oppo A1K-dat a leggyakoribb sérülésektől.

Miért közkedveltek az Oppo A1K okostelefonok?

Az Oppo A1K modell elsősorban a Távol-Kelet, azon belül is India piacára szánt alsókategóriás okostelefon. Habár nagy a kijelzője a maga 6,1 hüvelykes átmérőjével, a felbontása csupán 720 x 1560 pixel. Tény, hogy Gorilla Glass 3 üveggel látták el, ám legalább így elmondható, hogy a 4000 mAh-s akkumulátora meglehetősen sokáig bírja szuflával. A programok futtatásáról egy nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio chipkészletet, 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely gondoskodik – a készülék leginkább azonban az ára miatt közkedvelt.