Oppo A16s tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OPPO A16S – mobiltelefon tokok és hátlapok bőséges felhozatala

Az OPPO A16S egy lenyűgöző smartphone, mely több pompás specifikációval és minőségi kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb alkalmazás érdekében azonban minden esetben javasolt és érdemes egy csúcsminőségű smartphone tokkal ellátni az OPPO A16S-t. Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok és hátlapok vásárolhatók meg, melyek tökéletesen passzolnak az OPPO A16S szokatlan, menő kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a problémamentes alkalmazást. A tokok és hátlapok védelemmel látják el a telefont a karcokkal és a súrlódással szemben és enyhítik az ütések erejét is. Csúcsminőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel az ízlésének és a személyiségének is. Amit garantálunk, az az elegáns kialakítás, a minőségi felhasznált anyagok és a megbízható védelem.

Kimagasló minőségű telefon tokok és hátlapok az OPPO A16S smartphone modellre

Az univerzális tokoknak és hátlapoknak több hátrányos tulajdonságuk is van – letakarják az okostelefon fontos részeit, nehezebbé teszik a fülhallgató és a töltő használatát és nem is képesek tökéletes illeszkedést biztosítani az OPPO A16S kamerablokkjára és egyéb részeire. Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges anyagokból előállított smartphone tokokat és hátlapokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik az OPPO A16S rendeltetésszerű alkalmazását. A felhozatalunkban elérhető smartphone tokokat és hátlapokat elismert gyártók készítik, kiemelkedően minőséges anyagokból, így a nagyszerű védelem és a hosszú élettartam magától értetődők. Felhozatalunk legnépszerűbb termékei a hagyományos, szilikon tokok és hátlapok, melyek csúcsminőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek. Az OPPO A16S egy lenyűgöző smartphone a gyártó 2021-es tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű smartphone hosszú ideig hiánytalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő védőtokot vásároljunk rá, és már a smartphone alkalmazásának első napjától alkalmazzuk a védőtartozékot.

Minőségi, erős telefon tokok és hátlapok

Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában elérhető smartphone tokok és hátlapok olyan csúcsminőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, persze a rendeltetésszerű alkalmazás mellett. Felhozatalunk népszerű termékei a termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból előállított tokok és hátlapok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállást tanúsítanak a fakulással, elszíneződéssel és deformálódással szemben is, és emellett kellemes tapintásuk van. Ezeknek a tokoknak és hátlapoknak igencsak könnyű a tisztításuk, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz törlőkendővel, hiszen zsírtaszító védőrétegükön nem csak kevésbé látszódnak a maszatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok a klienseink, akik a smartphone kijelzőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a csúcsminőségű, könyvszerűen nyíló vagy flip tokjaink közül is a számukra megfelelőt. Webshopunkban, mely az etuo.hu címen érhető el, számos olyan telefon tokkal készültünk, mely tökéletesen illik erre az OPPO modellre. Azzal, hogy már a telefon megvásárlását követő napokban megrendeljük a tokot, megelőzhetjük még a legelső karcolások és sérülések megelőzését is.

OPPO A16S – specifikáció

Az OPPO A16S a 2021 augusztusában megjelent mobiltelefonok skálájának egyik üde színfoltja. A smartphone dimenziói 163,8 x 75,6 x 8,4 milliméter, és mindössze 190 grammot nyom. A mobiltelefon Dual SIM kártyanyílással kapható (Nano SIM és dual stand by). A smartphone Android 11 operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-care MediaTek Helio G35 (12 nm) chipset garantálja. Az OPPO A16S egy nagyszerű smartphone, mely visszafogott, modern dizájnnal és különleges, elegáns kamerablokkal, valamint elegáns első kamerával rendelkezik. A smartphone egyik fő előnye a nagy kapacitás