CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Oppo - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Oppo? Miért legyen tokod?

Ha Oppo készüléked van, akkor egy új hullámot lovagolsz meg. Elébe mész az itthoni trendeknek, hogy megmutasd, kis odafigyeléssel mikre lehet bukkanni a telefonpiacon. Utánajártál a lehetőségeidnek, és a drága státuszszimbólum helyett egy igazán költséghatékony, de mégis kiváló telefont választottál. Válassz hozzá ugyanilyen tokot is. Olyat, ami kifejezi, hogy Te odafigyelsz a telefonodra, olyat, amiről látszik, hogy egy sokaknak ismeretlen, de jó telefon lapul benne. Vegyék észre, hogy Te élsz a lehetőségeiddel, és ezt a telefonod borítása is megmutatja. Végül pedig; válaszd bármelyiket, mert mindről tudod, hogy ugyanolyan ár-érték arányban szuper választás, mint amilyen a telefonod is volt.

Oppo: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Oppo

A kínai belpiacokon megerősödött Oppo az itthonra előbb érkezett Xiaomi és Meizu telefonok után a harmadik, olcsó-de-jó telefon lehet, ami ott tart, ahol az előbbiek 4 éve, itthon nem, vagy szinte alig kapható, de a külföldi rendelések révén egyre inkább szivárog be. Elterjedtségéről csak annyit, hogy világviszonylatban az 5. legtöbb eladott darabszámot produkáló márkáról van szó. Az Oppo egyébként már kilenc európai országban is jelen van, ebből hat darab EU tagország. S bár nálunk kevesen ismerik egyelőre, a közép és felső szegmensben, minden kínai társánál kedvezőbb árazással próbálkozik, és vélhetően sikeresen be is tör majd a hazai piacra.