OnePlus Nord CE 2 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus Nord CE 2 5G – okostelefon tokok lenyűgöző árukínálata

A OnePlus Nord CE 2 5G egy nagyszerű telefon, mely számtalan rendkívüli funkcióval és színvonalas kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében viszont mindenképp tanácsos egy kiemelkedő minőségű telefon tokkal ellátni a OnePlus Nord CE 2 5G-t. Online áruházunk árukínálatában olyan magas színvonalú telefon tokok érhetők el, melyek hibátlanul illenek a OnePlus Nord CE 2 5G nem mindennapi, trendi kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan használatot. Az univerzális okostelefon tokoknak több hátrányuk is van – letakarják a telefon fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak elfogadható passzolást biztosítani a OnePlus Nord CE 2 5G kamerablokkjára és egyéb komponenseire.

Kimagasló minőségű telefon védőtokok a OnePlus Nord CE 2 5G telefon modellre

Az etuo.hu online shop árukínálatában olyan magas színvonalú anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a OnePlus Nord CE 2 5G hétköznapi használatát. A telefon tokok megvédik a telefont a karcolódásokkal és a horzsolásokkal szemben és tompítják az ütések erejét is. Kiemelkedő minőségű telefon tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely hibátlanul megfelel az elvárásainak és az egyéniségének is. Az árukínálatunkban elérhető telefon tokokat elismert gyártók készítik, magas színvonalú anyagokból, így a pompás védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Árukínálatunk legnépszerűbb termékei a megszokott, szilikon telefon tokok, melyek kiemelkedő minőségű TPU - termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek. A OnePlus Nord CE 2 5G egy nagyszerű, érdekes telefon a gyártó 2022-es februári termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a pompás telefon hosszú ideig hiánytalanul működjön és szép, karcoktól mentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá illő telefon tokot vásároljunk rá, és már a telefon használatának első napjától alkalmazzuk a védőeszközt. Az etuo.hu online boltban számtalan olyan telefon tok elérhető, mely hibátlanul illeszkedik erre a modellre. A telefon tokot akár a telefon beszerzése előtt is megrendelheti a vevő, így OnePlus telefonja az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan passzolást biztosító telefon tokok nem esnek le a telefonról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerablokkot és lehetővé teszik a komfortos használatot is.

Minőségi, effektív telefon védőtokok

Az etuo.hu online shop árukínálatában elérhető telefon tokok olyan kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a telefon tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű használat mellett. Árukínálatunk közkedvelt termékei a TPU - termoplasztikus poliuretán szilikonból gyártott telefon tokok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállást tanúsítanak a fakulással, sárgulással és deformálódással szemben és emellett kellemes tapintásúak is. Tisztításuk is rendkívül egyszerű, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító felületükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok a kliensek, akik a telefon képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a kiemelkedő minőségű csukható vagy flip telefon tokjaink közül is.

OnePlus Nord CE 2 5G – specifikáció

A OnePlus Nord CE 2 5G a 2022 tavaszán megjelenő telefonok lenyűgöző skálájának egyik üde színfoltja. A telefon dimenziói 160,6 x 73,2 x 7,8 milliméter, és mindössze 173 grammot nyom. Az okostelefon Gorilla Glass védelemmel rendelkezik, teste viszont nem élvez védelmet, ezért egy színvonalas telefon tok pedig ellenállóbbá tudja tenni ezt a kiváló telefonmodellt. A telefon Android 11, OxygenOS 11 OR-t futtat, a zavartalan működést pedig az octa core MediaTek MT6877 Dimensity 900 5G (6 nm) chipset garantálja. A OnePlus Nord CE 2 5G egy pompás telefon, mely nem hétköznapi designnal és különleges, trendi kamerablokkal rendelkezik. A telefon egyik fő előnye a nagy kapacitású, 4500 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot, anélkül, hogy a tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akkumulátor a Fast charging 65 W modult is támogatja. A telefon nagyszerű tripla kamerájának rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP, LED villanóval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is fel van szerelve. A szelfikamera is pompás, 16 MP-es HDR.