OnePlus Nord 2 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus Nord 2 5G – védőtokok és hátlapok széleskörű árukínálata a OnePlus telefonokra

A OnePlus Nord 2 5G az egyre ismertebb gyártó egyik lenyűgöző okostelefonra melyre számos, kifejezetten erre a mobil eszközre előállított telefon tokot biztosítottunk. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok és hátlapok huzamosabb ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telefont a karcolásokkal, fakulással, horzsolással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból előállított szilikon tokok és hátlapok megvédik a telefon házát a kisebb mechanikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok és hátlapok nem csak hatékonyan védik meg a telefont, hanem igazán trendi és menő védőkiegészítők is. Kínálatunkban az állat- és növénymintáktól kezdve a tematikus telefon tokokon és hátlapokon át, egészen az absztrakt mintákig minden elérhető.

Elsőrendű tokok és hátlapok a OnePlus Nord 2 5G telefon védelmére

Az univerzális tokokkal és hátlapokkal szemben a dedikált tokoknak és hátlapoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a telefon fontos elemeit, így nem zavarják a mindennapos alkalmazást. Webáruházunk árukínálatában olyan kiemelkedően magas minőségű tokok és hátlapok is elérhetők, melyek kifejezetten a OnePlus Nord 2 5G modellre lettek megalkotva. Ennek köszönhetően precízen illenek a telefonra, a méret tekintetében is, illetve a telefon elemei számára kialakított kivágások tekintetében is. Napjaink telefonjai akár több éven át is lenyűgözően és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig huzamosabb ideig maradéktalan lesz, de csak akkor, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak ellátva. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb megfelelő telefon tokot biztosítson OnePlus telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a OnePlus Nord 2 5G modellt a horzsolásokkal, kisebb vagy komolyabb károkkal és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló online shopban olyan kiemelkedően magas minőségű és erős telefon tokokat és hátlapokat biztosítottunk vásárlóinknak, melyek a OnePlus Nord 2 5G telefon-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan alkalmazást is.

Minőséges tokok és hátlapok a telefon hosszantartó védelme érdekében

A mobiltelefon-tokok és hátlapok alkalmazásának egyik fontos előnye, hogy megvédik a telefont a kisebb vagy komolyabb károkkal szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tok alkalmazásának további előnye, hogy lehetővé teszi, hogy amikor eladásra szánjuk majd régi telefonunkat, sokkal magasabb áron tudjuk eladni azt, hiszen a megőrzött telefonokért nagyobb pénzösszeget lehet elkérni. A tokokat és hátlapokat érdemes már a OnePlus telefon alkalmazásának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcolások is sikeresen megakadályozhatók legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok és hátlapok hosszantartó, hatékony védelmet tudnak biztosítani a hétköznapi alkalmazás során keletkező kisebb vagy komolyabb mechanikai károkkal szemben. Az egyszínű tokok és hátlapok felfrissítik a telefon kinézetét, eleganciát sugallnak, míg a tarka tok változatok vidámságot csempésznek a tulajdonosuk mindennapjaiba.

OnePlus Nord 2 5G – specifikáció

A OnePlus Nord 2 5G a gyártó 2021-es telefonjainak egyike. A telefon mérete 158,9 x 73,2 x 8,3 milliméter, tömege pedig mindössze 189 gramm. A kiváló telefonra mindenképp javasolt venni egy minőségi telefon tokot az etuo.hu gazdag kínálatából. A OnePlus Nord 2 5G Dual SIM, azaz Nano SIM / dual stand-by verzióban szerezhető be. A telefonon Android 11, OxygenOS 11.3 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G (6 nm) chipset biztosítja. A telefon 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 6 GB / 8 GB / 12 GB RAM-mal rendelkezik. A belső tárhely az átlag felhasználónak bőven elegendő, azt azonban meg kell jegyezni, hogy a telefonmodell nem alkalmas microSD memóriakártya befogadására. A telefon Fluid AMOLED képernyője 6,43 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A telefonban Li-Po akku található, melynek kapacitása 4500 mAh. Az okostelefon Blue Haze, Green Wood és Gray Sierra színekben kaphatók.