OnePlus Nord tokok

A OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord N100, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus Nord – fantasztikus telefon tokok széles választéka

A OnePlus Nord egy praktikus, fantasztikus funkciókkal rendelkező okostelefon, mely a vásárlók körében igen populáris. A telefont mindenhova magunkkal visszük, ezzel azonban jelentősen növeljük a sérülések, kopás veszélyét is. A OnePlus Nordot ezért mindenképp tanácsos egy megfelelő védőtokkal ellátni, mely lehetővé teszi, hogy a mindennapi használat során se sérüljön meg a mobil eszköz. Az oldalra nyíló telefon tokok mutatósak, és óvjak a mobil eszköz hátlapját, oldalait, sőt, még a képernyőjét is az elhasználódással, karcolásokkal és más apró fizikai károsodásokkal szemben. Az etuo.hu online boltban olyan tokokkal készültünk, melyek elsőrendű anyagokból, termoplasztikus poliuretánból vagy bőrutánzatból készülnek, speciális tervezésüknek köszönhetően pedig jól illeszkednek és nem csúsznak le a készülékről. A kialakított nyílások lehetővé teszik a zavartalan, kényelmes használatot.

Tartós és fantasztikus minőségű telefon tokok

A OnePlus Nord modellre szánt tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a mobil eszközt, emellett azonban kifejezetten korszerű és szép kiegészítők is, melyeket a felhasználó az egyénisége és a stílusa szerint választhat ki. A OnePlus Nordra szánt, könyvszerűen csukható tokok praktikus állvánnyá alakíthatók, mely kényelmesebbé teszi a videók nézését. Az oldalra nyíló tokok további előnye, hogy lefedik a kijelzőt is. A csukható tokok nagyszerű alternatívái a szilikon tokok, melyek visszafogottak, de jól védik a hátlapot és az olalakat.

OnePlus Nord – specifikáció

A OnePlus Nord a gyártó egyik új okostelefon modellje. A mobil eszköz Android 10, OxygenOS 10.0 operációs rendszert futtat. Képernyője 6,44 hüvelykes, a képfelbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A mobil eszköz súlya mindössze 184 gramm. A készülék zavartalan működéséről a nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) processzor gondoskodik. A táblagép 64 / 128 / 256 GB belső tárhelyet biztosít a fotók, videók, filmek, dokumentumok és alkalmazások számára, a modell verziójától függően. A telefon mérete 158,3 x 73,3 x 8,2 milliméter. Fontos megemlíteni, hogy a telefon nem rendelkezik 3,5 milliméteres jack porttal, ami a fülhallgató kiválasztásakor fontos információ.