OnePlus 9RT 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 9RT 5G – színvonalas, modellre szabott, okostelefont védő tokok

Egy jó tok védi a mobil készüléket a karcolásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, nedvességtől, párától, portól és a horzsolásoktól, amelyek akkor jelentkeznek, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a táskánkba vagy a kabátzsebünkbe. Az etuo.hu webáruházban elérhető védőtokok egyik fő előnye, hogy tökéletesen illenek az adott OnePlus okostelefon modellre és megbízható, erős védelmet tesznek lehetővé az apróbb mechanikai sérülésekkel szemben. A magas színvonalú anyagokból készült, okostelefont védő tokok lehetővé teszik, hogy a smartphone kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen. A korszerű, magas színvonalú védőtokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják az okostelefon alkalmazását – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb elemek is komfortosan használhatók. Ennek köszönhetően a védőtokok ma már az okostelefonok elengedhetetlen kiegészítőinek számítanak, amelyeket tanácsos már az okostelefon beszerzése után megvásárolni, hiszen így nagy mértékben csökkenhető még a legparányibb sérülések veszélye is. Kínálatunk közkedvelt tartozékai a szilikon védőtokok, amelyek egy színvonalas anyagból, az úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készülnek és stílusos színekben kaphatók, korszerű nyomtatott mintákkal vagy akár lenyomat nélkül is.

Divatos, színvonalas védőtokok a OnePlus 9RT 5G okostelefonra

A OnePlus 9RT 5G egy korszerű smartphone, mely oldalsó punchhole szelfikamerával és elegáns hátsó kamerablokkal van ellátva. A rendkívül elegáns és visszafogott telefon gyönyörű színekben érhető el. Egy ilyen nagyszerű készüléket mindenképp érdemes megvédeni a karcolásoktól, horzsolásoktól. Termékválasztékunkban rengeteg fantasztikus kiegészítő és tok elérhető a közkedvelt OnePlus okostelefon-modellekre, amelyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a OnePlus 9RT 5G okostelefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és csatlakozónyílásaikhoz. Amellett, hogy hatékonyan védik az okostelefont a fizikai sérülésekkel, súrlódással szemben, a védőtokok igazán jól is mutatnak és trendi tartozékokként is jól megállják a helyüket. Mindannyian szeretnénk jól kinézni, menő ruhákban járni, az okostelefon pedig korunk egyik legértékesebb „kiegészítőjének” és státuszszimbólumának számít – olyannyira, hogy ma már gyanakodva nézünk azokra, akiknek nincs smartphone-juk. Éppen ezért annyira fontos, hogy okostelefonunkat megfelelő védőtartozékokkal szereljük fel, így jó sokáig meg tudja majd őrizni értékét és újszerű külalakját.

Színvonalas védőtokokkal a karcolások ellen

Azt biztosan te sem szeretnéd, ha az okostelefonod hátlapja össze-vissza karcokkal lenne borítva. Éppen ezért van szükséged egy kiváló okostelefon tokra, mely megvédi drága smartphone-odat a külső sérülésektől. Egy színvonalas tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem ellenállást tanúsít a halványulással, az alumínium bevonat kopásával szemben és a más tárgyakkal való érintkezés során keletkező súrlódással szemben is. A védőtokok további előnye, hogy jobb fogást biztosítanak az okostelefonoknak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonosnak kicsúszik a mobil készülék a markából. Amellett, hogy megbízhatóan védik a telefont, a védőtokok egyedi és trendi kiegészítők is, a csukható védőtokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkeznek, így azok számára, akik nem készpénzt használnak, hanem kártyát, még pénztárca helyett is szolgálhatnak.

OnePlus 9RT 5G – specifikáció

Azok a felhasználók, akik a OnePlus mobil készülékeire esküsznek, imádni fogják az új OnePlus 9RT 5G smartphone modellt, mely a gyártó egyik újabb modellje. Egy ilyen remek mobil készülék számára mindenképp szükséges már a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani egy megfelelő okostelefon tokot. A kicsi, tenyérbe illő mobil készülék mérete 162,2 x 74,6 x 8,3 milliméter, tömege pedig 198,5 gramm. A mobil készülék Android 11, ColorOS 12 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) CPU gondoskodik. Az okostelefon 128 GB / 256 GB belső memóriával és 8 GB / 12 GB RAM-mal érhető el. A telefon nem támogatja a memóriakártyákat, így a tárhely nem bővíthető. Az okostelefon AMOLED kijelzőjének átlós mérete 6,62 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefonban Li-Po akku található, melynek kapacitása 4500 mAh, Fast charging 65 W funkcióval, melynek köszönhetően 29 perc alatt tölt fel teljesen.