OnePlus 9 tokok

A OnePlus 9 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 9 – magas minőségű és erős telefon tokok

Az etuo.hu online áruház árukínálatában olyan szép és előnyös tokok is elérhetők, melyek védelmet biztosítanak a OnePlus 9 smartphone számára a kopással, karcolásokkal, horzsolásokkal szemben. Az árukínálatunkban elérhető, szilikonból gyártott telefon tokok nem csak előnyösek, de menőek, elegánsak, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) készített tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. A látogatók tehát egyszínű telefon tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb tokra vágynak. A hatalmas szín- és minta kínálatnak köszönhetően minden vevőnk találhat a kedvére való tokot. Kínálatunkban fotó tokokat is összegyűjtöttünk melyek meseszép, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül gazdag, számos dolgot felölel. A felhozatalunkban elérhető telefon tokok olyan nyomtatott mintával vannak ellátva, mely ellenállást tanúsít a horzsolásokkal és a fakulással szemben is, így hosszú ideig mutatós és újszerű marad.

Mobiltelefon tokok széleskörű felhozatala a OnePlus 9 telefonmodellre

A OnePlus 9 egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású smartphone, egy ilyen pompás mobil eszközt pedig rá illő telefon tokkal kell ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot és az újszerű külalak megőrzését. A stílusos szilikon tokok minőséges, elasztikus termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek és megóvják a telefon hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő fizikai károktól. Az etuo.hu online áruház árukínálatában különböző dizájnú mobiltelefon tokok érhetők el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a OnePlus 9 számára a mindennapi használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat kollekciókra osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú tokok közül. A tokok magas minőségű anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hiánytalanul illeszkedjenek a OnePlus 9 telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Miért vásárolj tokot OnePlus smartphone-odra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy minőséges telefontokot OnePlus mobil eszközödre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a telefonunkkal, balesetek azonban bármikor történhetnek. Hiába a gyártói garancia, ha kiesik a kezünkből a telefonunk és megsérül, a javítás bizony sokba fog kerülni. A legtöbb vásárló a kijelzőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során a telefon belső elemei is könnyen károsodhatnak, abban az esetben, ha a telefon nincs egy minőséges tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg. A csukható tokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak, így többfunkciós szerepet töltenek be. Tanácsos olyan modellt választani, mely minőséges műbőrből, termoplasztikus poliuretánból (TPU) vagy más erős anyagból lett gyártva. Az eltérő modellek, gyűjtemények, anyagok, színek és minták bőséges árukínálatának köszönhetően biztosan találsz majd olyan tokot a felhozatalunkban, mely megfelel a telefonodra és az ízlésednek is!

OnePlus 9 – specifikáció

A OnePlus 9 egy modern telefon, a hazánkban is egyre ismertebbnek számító gyártótól. A smartphone dimenziói 160 x 74,2 x 8,7 milliméter, tehát a korszerű modelleknél kisebb, tenyérbe illőbb, viszont némileg vastagabb. A OnePlus 9 telefon tömege 192 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A smartphone-ba gyártó Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipsetet szerelt. A smartphone 128 GB / 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére nincs lehetőség. A telefon RAM memóriája 8 GB / 12 GB verziótól függően. A telefon Fluid AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,55 inch. A képernyő megközelítőleg 87,6% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel, 402 ppi denzitással. A HDR10+ kijelző Corning Gorilla Glass 5 védelemmel van ellátva. A telefon USB Type-C 3.1 csatlakozóval van felszerelve. A OnePlus 9 modellben Li-Po akkumulátor van, mely 4500 mAh kapacitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a telefont hosszú ideig tudja használni a felhasználó.