OnePlus 8T tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 8T – visszafogott, magas minőségű mobil tokok

A OnePlus 8T egy kiváló, korszerű smartphone, melynek tulajdonosai minden bizonnyal szeretnék sokáig megőrizni a telefon szép kidolgozását. Webáruházunkban ezért olyan remek minőségű telefon tokokkal készültünk, melyek precízen illeszkednek a OnePlus modellre és megbízható védelmet biztosítanak a karcolásokkal és a kopással szemben. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően a tokok remek kiegészítői ennek a nagyszerű okostelefonmodellnek. A magas minőségű felhasznált anyagok kellemes tapintásúak, jó tapadást biztosítanak és nem csúszkálnak. A fizikai sérülések mellett a porral és szennyeződésekkel szemben is védelmet nyújtanak. A gondosan kialakított kivágások lehetővé teszik a gombok, portok és kamera zavartalan használatát.

Gyönyörű, minőségei kidolgozású okostelefon tokok a OnePlus 8T modellre

Az etuo.hu webshopban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is biztosítottunk okostelefon tokokat, mint amilyen a OnePlus 8T. Választékunk populáris darabjai a visszafogott, átlátszó tokok, melyek felhelyezés után szinte észrevehetetlenek, így nem módosítják a telefon kinézetét. Az átlátszó tokokat főleg azoknak a vásárlóknak tanácsoljuk, akik elsősorban a kinézete miatt döntöttek a OnePlus 8T okostelefonmodell mellett. Az átlátszó tokok ugyan szinte észrevehetetlenek, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem biztosítják a megfelelő védelmet a fizikai sérülésekkel szemben. Népszerűek még a színes vagy mintákkal ellátott tokok is. A tokok anyaga, a termoplasztikus poliuretán szilikon nem deformálódik és nem színeződik el, mint a klasszikus szilikon.

OnePlus 8T – specifikáció

A OnePlus 8T egy kiváló smartphone, melynek megjelenése 2020 októberére lett bejelentve. Az okostelefon mérete 160,2 x 72,9 x 8 milliméter, súlya 180 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A kiváló OnePlus modell Android 11, OxygenOS 11 operációs rendszerrel működik. A gyártó az okostelefonba nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipsetet szerelt. A kiváló telefon 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, verziótól függően, memóriakártya nyílással azonban nincs ellátva. A telefon RAM memóriája 8 GB vagy 12 GB. A OnePlus 8T okostelefon négy divatos színben is elérhető.