OnePlus 8 Pro tokok

A OnePlus 8, OnePlus 8T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 8 Pro – védőtokok széleskörű kínálata

Az OnePlus 8 Pro a gyártó egy kiváló modellje, amely 2020 április 21-én jelent meg az üzletekben. A OnePlus 8 Pro a OnePlus 8 továbbfejlesztett változata. Webáruházunk kínálatában olyan minőséges tokok is találhatók, melyek kifejezetten az OnePlus 8 Pro modellre lettek tervezve, és tökéletesen illeszkednek a készülék különleges hátlapjához. Oldalunkon olyan tokokat gyűjtöttünk össze, melyek megfelelnek a OnePlus 8 Pro modellre, nem csak a méret, hanem az elhelyezett nyílások tekintetében is. A minőséges anyagoknak köszönhetően a tokok hosszú élettartamúak és megbízható védelemmel látják el ezt a rendkívül minőséges készüléket.

Csúcsminőségű, elegáns tokok a OnePlus 8 Pro modell védelmére

A készülékek több éven át is kiválóan és probléma nélkül működhetnek, állapotuk pedig sokáig újszerű és szép maradhat, de csak akkor, ha megfelelő védelemmel vannak látjuk el őket. Éppen ezért, rendkívül fontos, hogy a felhasználó mihamarabb gondoskodjon a megfelelő védőtokról, mely megbízható védelmet biztosít a OnePlus 8 Pro modell számára a kopással és az apró karcolásokkal szemben. Webáruházunkban olyan minőséges és tartós telefon tokokat kínálunk, melyek tökéletesen illeszkednek a OnePlus 8 Pro készülékhez. A rugalmas, erős és strapabíró TPU szilikonból készült tokok megóvják az eszköz testét a kisebb fizikai károsodások zömével szemben. A tokoknak azonban nem csak ez az egyetlen funciójuk – amellett, hogy hatékonyan védik a telefont, a szilikon tokok igazán modern, stílusos és divatos kiegészítők is.

OnePlus 8 Pro – specifikáció

A OnePlus 8 Pro egy nagyszerű, új készülék, mely 2020 áprilisában debütált. Az eszköz 199 grammos, mérete 165,3 x 74,4 x 8,5 milliméter. Az eszköz Dual SIM verzióban kapható. Az Fluid AMOLED kapacitív érintőkijelző szédítő, 1 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes, forradalmasítva ezzel az egész okostelefon-piacot. A képernyő átlós mérete 6,78 hüvelyk, képfelbontása pedig 1440 x 3168 pixel. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat, a zavartalan működésről pedig a Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processzor gondoskodik.