OnePlus 8 tokok

A OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 8 – kiváló, modellre szabott mobil tokok

A OnePlus 8 egy korszerű telefon, mely 2020 áprilisában dobott piacra a gyártó. Fontos azonban kiemelni, hogy a modellek nem csak a nevükben, de a felépítésükben is eltérnek egymástól, ezért az OnePlus 8 tokok nem fognak megfelelően illeszkedni a hasonló nevű modellekre, például a OnePlus 8 Pro-ra. Webáruházunkban számos kiváló tartozék és tok található a népszerű OnePlus modellekre, amelyek úgy lettek kidolgozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek az OnePlus 8 méretéhez, gombjaihoz, kamerájához és csatlakozóaljzataihoz. A csodás okostelefon tokok nem csak hatékony védelmet biztosítanak, de igazán divatos tartozékok is, melyek modern kinézetet kölcsönöznek az eszköznek.

Divatos, minőséges tokok az OnePlus 8 telefonra

A modern, jó minőségű telefon tokokat úgy alakítják ki, hogy zavartalan használatot tegyenek lehetővé. Ennek köszönhetően a tokok ma már a készülékek elmaradhatatlan tartozékai, melyeket érdemes rögtön a telefon megvásárlása után beszerezni, hiszen így minimalizálható a legkisebb karcolások veszélye is. Az etuo.hu webáruházban megvásárolható tokok fő előnye, hogy tökéletesen illeszkednek az adott modellre és megbízható, tartós védelmet nyújtanak a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. A minőséges tokok lehetővé teszik, hogy az eszköz megőrizze szépségét, értéke pedig ne csökkenjen. Legnépszerűbb termékeink a TPU anyagból készült szilikon telefon tokok, melyek megbízható védelmet biztosítanak, és elegáns színekben kaphatók. A fekete és a fehér tokok egy elegáns, letisztult dizájnt adnak a telefonnak, míg a színesebb tokok feldobják a készülék kinézetét.

OnePlus 8 – specifikáció

A OnePlus a 2020-as a gyártó egyik legújabb, legmodernebb készüléke, amely 2020 áprilisában jelent meg. Az eszközben nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processzor található. A telefon Fluid AMOLED kapacitív érintőkijelzővel lett felszerelve, melynek képfelbontása 1080 x 2400 pixel, és 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni. A készülék képernyőjének és házának aránya megközelítőleg 88,7%. A telefonnak számos hasznos tulajdonsága van – rendelkezik többek között ujjlenyomat-olvasóval, GPS-el, Dual LED funkcióval és panoráma funkcióval is. A készülék négy színben kapható.