36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

OnePlus 7T Pro tokok

A OnePlus 7T, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

4 390 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az OnePlus 7T Pro okostelefonodra

Az etuo.hu telefonos webáruház telefon védőtok kínálatában egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy rálelhess a személyiségednek és elképzeléseidnek legmegfelelőbb, a OnePlus 7T Pro telefonodat folyamatosan védelmező mobil védőtokra. Divatos, vagy esetleg kifejezetten üzleties telefontokot szeretnél, egy olyat, amelyik tartós és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a OnePlus 7T Pro telefonodra? Mit választanál inkább: egyszínű, hagyományos telefontokot, vagy esetleg a fiatalosan színes mobil védőtokok jönnek be? A műanyag telefon védőtokot és a rugalmasan erős szilikon mobiltokot egyaránt sok felhasználó szereti. A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Itt, az etuo.hu webruházban a tablet- és mobiltokjaink között mindegyik fajtát meg fogod lelni! Amennyiben a OnePlus 7T Pro okostelefonodra inkábbegy vidám, játékos színekben tündöklő védőtokot, amit festmény-utánzatok, képek vagy más grafikák díszítenek, nálunk bizonyosan megtalálod a számodra legszimpatikusabb védőtokokat.

Milyen előnyökkel bírnak az OnePlus 7T Pro telefontokok?

A legtöbb OnePlus 7T Pro okostelefon igényli profi védelemre a hétköznapok során is. Ezért válassz egy márkás és minőségi telefon védőtokot az etuo.hu okostelefon tok webáruházban! Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony mobil védőtok hiányában sajnos a OnePlus 7T Pro telefon háza is folyamatos használat mellett jellemzően hamar kopni és karcolódni kezd. A kínálatunkban megtalálható minőségi telefon védőtokokat találsz, amelyek hatékonyan és tartósan óvják majd a OnePlus 7T Pro mobilodat a kisebb károktól.

Miért közkedveltek az OnePlus 7T Pro okostelefonok?

A OnePlus 7T Pro a felső kategóriás phabletek közé tartozik, és olyan erős hardvert kapott, ami méltán emeli a legjobb telefonok szintjére. Kell is a Snapdragon 855+ lapkakészlet, a 8 GB RAM, valamint a 256 GB-os belső tárhely, hogy a ritkaságszámba menő, 90 Hz frissítésű, 6,67 colos és QHD+ felbontású, hajlított Fluid AMOLED képernyőn villámgyorsan jelenjen meg minden film, játék és alkalmazás. A szelfikamera alaphelyzetben a telefon házában lapul és motorikus pop-up mechanizmus hozza elő. A hátlapon egy oszlopba került elrendezésre a tripla kamerarendszer.