OnePlus 7T Pro tokok

A OnePlus 7T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az OnePlus 7T Pro okostelefonodra

Az etuo.hu telefonos webáruház telefon védőtok kínálatában egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy rálelhess a személyiségednek és elképzeléseidnek legmegfelelőbb, a OnePlus 7T Pro telefonodat folyamatosan védelmező mobil védőtokra. Divatos, vagy esetleg kifejezetten üzleties telefontokot szeretnél, egy olyat, amelyik tartós és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a OnePlus 7T Pro telefonodra? Mit választanál inkább: egyszínű, hagyományos telefontokot, vagy esetleg a fiatalosan színes mobil védőtokok jönnek be? A műanyag telefon védőtokot és a rugalmasan erős szilikon mobiltokot egyaránt sok felhasználó szereti. A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Itt, az etuo.hu webruházban a tablet- és mobiltokjaink között mindegyik fajtát meg fogod lelni! Amennyiben a OnePlus 7T Pro okostelefonodra inkábbegy vidám, játékos színekben tündöklő védőtokot, amit festmény-utánzatok, képek vagy más grafikák díszítenek, nálunk bizonyosan megtalálod a számodra legszimpatikusabb védőtokokat.

Milyen előnyökkel bírnak az OnePlus 7T Pro telefontokok?

A legtöbb OnePlus 7T Pro okostelefon igényli profi védelemre a hétköznapok során is. Ezért válassz egy márkás és minőségi telefon védőtokot az etuo.hu okostelefon tok webáruházban! Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony mobil védőtok hiányában sajnos a OnePlus 7T Pro telefon háza is folyamatos használat mellett jellemzően hamar kopni és karcolódni kezd. A kínálatunkban megtalálható minőségi telefon védőtokokat találsz, amelyek hatékonyan és tartósan óvják majd a OnePlus 7T Pro mobilodat a kisebb károktól.

Miért közkedveltek az OnePlus 7T Pro okostelefonok?

A OnePlus 7T Pro a felső kategóriás phabletek közé tartozik, és olyan erős hardvert kapott, ami méltán emeli a legjobb telefonok szintjére. Kell is a Snapdragon 855+ lapkakészlet, a 8 GB RAM, valamint a 256 GB-os belső tárhely, hogy a ritkaságszámba menő, 90 Hz frissítésű, 6,67 colos és QHD+ felbontású, hajlított Fluid AMOLED képernyőn villámgyorsan jelenjen meg minden film, játék és alkalmazás. A szelfikamera alaphelyzetben a telefon házában lapul és motorikus pop-up mechanizmus hozza elő. A hátlapon egy oszlopba került elrendezésre a tripla kamerarendszer.