OnePlus 7T tokok

A OnePlus 7T Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a OnePlus 7T okostelefonodra

A márkás, megbízható telefontok kínálatunkból itt, az etuo.hu webáruházban változatos, minőségi és márkás telefon tokokat találsz, hogy rálelhess a személyiségednek és elképzeléseidnek legmegfelelőbb, a OnePlus 7T telefonodat folyamatosan védelmező mobiltokot. Fiatalos, vidám, akár mókás telefon tokot szeretnél, vagy mégis inkább egy üzleties megjelenésű, komoly darabot keresel a OnePlus 7T mobilodra? A klasszikus, egyszínű telefon védőtokot kedveled jobban, vagy inkább az élénk színeket választod? A kemény és ellenálló műanyag telefontok a kedvenced, vagy az erős és rugalmas szilikon inkább, esetleg a minőségi, valódi bőr telefontokot szereted? Az etuo.hu webbolt tablet- és mobiltok kínálatában minden fajtát megtalálsz! Ha meg a OnePlus 7T készülékedre az egész készüléket kiválóan védelmező flip tokot keresel, amiben külön zsebeket találni a bankkártyák és igazolvány számára, webshopunk kínálatában bizonyosan rá fogsz lelni a neked tetsző védőtokra!

Milyen előnyökkel bírnak az OnePlus 7T telefontokok?

Mindegyik OnePlus 7T mobiltelefonnak szüksége van profi védelemre a hétköznapok során is. Találj rá a neked tetsző, megbízható, hosszantartó mobiltokot az etuo.hu mobiltok webshopban! Úgy tapasztaltuk, hogy minőségi telefontok híján a OnePlus 7T mobil háza is elég hamar kopni kezd és karcolódik a mindennapos, gyakori igénybevétel miatt. A webshopunk kínálatában megtalálható változatos, minőségi mobil tokokra egyaránt igaz, hogy eredményesen fogják védelmezni a OnePlus 7T -odat a hétköznapi sérülésekkel szemben.

Miért közkedveltek az OnePlus 7T okostelefonok?

A OnePlus telefonok egyre inkább jelen vannak a piacon, a 7T pedig egy kifejezetten jól sikerült darab. A 6,55 hüvelykes, Fluid AMOLED kijelzője 1080 x 2400 pixeles felbontással bír. Egy komolyabb Snapdragon 855+ lapkakészlet, 8 GB RAM és 128/256 GB belső tárhely gondoskodik a programok gyors futtatásáról. A 3800 mAh-s akkumulátora kissé soványnak tűnik ilyen hardver ellátásához, ám a 7T az elsők között kapta meg az Android 10 operációs rendszert, így még inkább optimalizált a rendszer egésze. Ami leginkább feltűnő, az a fém vázban hátul elhelyezkedő, 3 kamerából álló kamerakör.