CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok OnePlus 7 Pro - Tok, hátlapok

A OnePlus 7, két teljesen különböző modell

No search results

OnePlus 7 Pro – mobiltokok gazdag kínálata

A OnePlus 7 Pro készüléket számos kiváló funkcióval látta el a gyártó, melynek köszönhetően a telefon nagy népszerűségre tett szert. Azok a felhasználók, akik a modell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha készülékük sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu webáruházban tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan tartós, erős tokokat kínálunk, melyek nem csak praktikusak, de igazán szépek és mutatósak is. A tokok garantálják a tökéletes illeszkedést a OnePlus 7 Pro modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a telefon méretéhez és nem csúsznak le, a precízen kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy a telefonok minden funkcióját és elemét zavartalanul tudja használni a vásárló.

Kiváló minőségű anyagokból készült, tartós mobiltokok

A mai okostelefonokat a kiváló funkciók és a rendkívüli érzékenység jellemzi. A telefontokok lehetővé teszik, hogy a készülék sokáig megőrizze újszerű kinézetét és ne veszítsen sokat eredeti értékéből. Webáruházunkban olyan tokokat kínálunk, melyek minőséges anyagokból készülnek és megvédik a telefont a mindennapi használat során keletkező kisebb sérülésekkel szemben. Legnépszerűbb termékink a szilikon tokok, melyek minőséges TPU-ból készülnek, tartósak, rugalmasak és gyönyörű lenyomatokkal vannak díszítve. Az egyszerű dizájn hívei az egyszínű mobiltokok közül válogathatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, számos nyomtatott modell közül választhatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, retró hangulatú tokok, állatmintás tokok, vidám, színes tartozékok is találhatók. Böngészd végig a kínálatunkat, melyben mindenki találhat olyan tokot, ami igazán illik a személyiségéhez!

OnePlus 7 Pro – specifikáció

A OnePlus 7 Pro egy kiváló, modern okostelefon, mely 2019 májusában jelent meg az üzletek polcain. A telefont a gyönyörű kidolgozás, és a nagy, 6,67 hüvelyk átlós méretű képernyő jellemzi. A készülék 206 gramm, Dual SIM változatban érhető el. A képernyő Fluid AMOLED, felbontása pedig 1440 x 3120 pixel. A kijelző 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A kiváló OnePlus 7 Pro okostelefonban nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzor található.