OnePlus 7 tokok

A OnePlus 7 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

OnePlus 7 – telefontokok széleskörű kínálata

A OnePlus 7 okostelefon tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a készülék védelme a különböző mechanikai károsodásokkal szemben. Webáruházunk kínálatában számos olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik a OnePlus 7 modellre, és amellett, hogy rendkívül praktikus, igazán mutatós is. A kínálatunkban található tokok minőséges és tartós anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig megbízható védelmet biztosítanak a mindennapi használat során keletkező apró sérülésekkel szemben. A telefontokok védik az okostelefont a kopástól és a karcolásoktól. Szép, modern kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon, gazdag kínálatunknak köszönhetően pedig minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely tökéletesen illik az egyéniségéhez.

Minőséges és megbízható védelem - OnePlus 7

Az etuo.hu webáruházban számos tok található a OnePlus 7 telefonmodellre. A szilikon tokok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen védik a készülék hátlapját és oldalait a mindennapi használat során, és nem növelik jelentősen a telefon méretét. A tokok minőséges TPU szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó sokáig használhassa őket. A tokok gyönyörű grafikákkal és lélegzetelállító fotókkal vannak díszítve, de olyan elegáns darabokat is kínálunk, melyek egyszínűek és visszafogottak. A tok a felhelyezés után nem mozdul el és nem csúszik le a készülékről. A OnePlus 7 készülékre tervezett telefontokok tökéletes illeszkedést biztosítanak és nem takarják le a telefon fontos elemeit – a portokat, képernyőt vagy a kamerát.

OnePlus 7 – specifikáció

A OnePlus 7 egy modern, letisztult tervezésű okostelefon, melyet 2019 júniusában dobott piacra a gyártó. A készülék mérete 157,7 x 74,8 x 8,2 mm. Az alumíniumkerettel ellátott okostelefon-modell Gorilla Glass védelemmel van megerősítve, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs szükség egy minőséges és megfelelő telefontokra. A készülék Android 9.0 (Pie); OxygenOS 9.5.6 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 processzorral van felszerelve. A készülék két változatban is elérhető - 256 GB, 8 GB RAM vagy 128 GB, 6 GB RAM, viszont a tárhely nem bővíthető memóriakártyával.