CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok OnePlus - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért OnePlus? Miért legyen tokod?

Ha vágytál valami pluszra, de nem akartál felárat fizetni, akkor jó eséllyel a OnePlus telefonjaira szavaztál. A OnePlus telefonoddal a közép és a felső kategóriában is az erős versenyzők között vagy, hiába nem ismerik annyian itthon, van mire büszkének lenni, hamarosan jóval nagyobb fény övezi majd a OnePlust, a mainál, olyan, amit megérdemel. Addig is adj még egy kis pluszt a telefonodhoz, hogy a csúcsra érjen. Dobd fel egy menő tokkal, s védd meg, hogy a jövőben is elkísérjen, hogy elmondhasd, már akkor OnePlus-od volt, mikor még mások féltek bizalmat szavazni neki. Bezzeg te.

OnePlus: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - OnePlus

2014-ben érkeztek az első hírek, a OnePlus gyártóról kis hazánkba, ami akkor még csak az „ez is kínai, és nézd mégis egészen rendben van, pedig olcsó?” – azóta féltucatszor látott – mobilfordulatot lovagolta meg. Azóta sok nagy márka is eltűnt már a süllyesztőben, a OnePlus folyamatosan lépet, mindig eggyel feljebb. (A neve alapján ez valahol kötelező is volt neki). Az OxygenOS így vált az egyik legkívánatosabb és leginkább letisztult Android formátummá az operációs rendszerek között, amit szinte nem lehet nem szeretni. Mindeközben a OnePlus készülékek még mindig közel feleannyiért kaphatók, mint hasonló vetélytársaik, amivel továbbra is sokan ölelik keblükre, - vagy inkább kezükbe - őket.