36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

oldalra nyitható tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

A flip egy olyan kellemes tapintású, praktikus tok, amely minden oldalról védi a készülékedet

A kellemes tapintású, minőségi anyagokból készült flip tokok mind a telefonok, tabletek és e-könyv olvasók számára egyaránt megfelelő védelmet képesek nyújtani a mindennapos használat során. A könyvszerűen nyitható fedelű flip tokok textúrája több rétegből áll: egy finom tapintású, kissé bolyhosított, puha anyagból, amely védi a kijelzőt a karcolásoktól, valamint egy megerősített szilikon védő keretből. A rugalmas, finom gumiszerű anyag többfunkciós, hiszen megvédi a tokba helyezett készüléket a használatból eredő kopások, karcolások okozta károsodások ellen, valamint elnyeli az ütődés okozta erőhatásokat. Így a rugalmas borítású flip tokkal a készülék leejtés esetén helyben marad, elkerülve az esetleges olyan további koccanásokat, ütéseket, amelyek a készülék belső elektronikájának károsodását okozhatnák. A flip tok matt textúrája visszafogott eleganciát sugall, emiatt mindenféle e-könyv, tablet valamint okostelefon típushoz kiválóan illik és tökéletesen illeszkedik is.

A készülékek egyedi specifikációit is maximálisan figyelembe veszik a flip tokok

Az alapos és tökéletes tervezésnek köszönhetően az okos telefonok, tabletek, e-könyv olvasók flip védőtokba helyezése után az összes gomb, aljzat és port valamint a kamera és a vaku elérhető marad. A gombokra akkor sem takar rá a tok, ha épp állványként használjuk azt, a flip borító ugyanis nem csak védi a készülékeket, de egyben annak kitámasztására is kiválóan használható, utazás közbeni filmnézéshez, munkához, prezentáció bemutatásához a rugalmas borítás egy mozdulattal praktikus ugyanakkor elegáns állvánnyá alakítható.

A flip borítót igazán könnyű tisztán tartani

Bár a flip borító tokoknak számtalan egyszínű, vagy épp nyomatokkal, egyedi grafikákkal ellátott variációját kínáljuk webáruházunkban, burkolatuknak textúrája mindnek egyformán könnyen tisztítható, így azok megfelelő ápolás és tisztítás mellett még intenzív használat során is sokáig megőrizhetik rugalmasságukat és elegáns, újszerű megjelenésüket. A kinyitható flip könyv-tokok megfelelő ápolás mellett hosszú ideig hatékonyan védhetik készüléked hátulját, oldalát és kijelzőjét az esetleges fizikai, külső sérülésekkel és mechanikai károsodásokkal szemben.