Nubia RedMagic 7 tokok

Tokok a Nubia RedMagic 7


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Nubia RedMagic 7S Pro, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

RedMagic 7 – teló tokok és hátlapok elképesztő választéka az etuo.hu-nál

Egy trendi hordozható készülék csak akkor képes tartósan megtartani hiánytalan kialakítását, ha nagy odafigyeléssel kezeli a felhasználó és olyan védőkiegészítőkkel látja el, melyek képesek megvédeni a trendi hordozható készüléket a külső és belső károsodásoktól. Ez szavatoltan a RedMagic 7 mobiltelefon esetében sincs máshogy. Mobiltelefont nem vásárolunk túl gyakran, viszont nap mint nap használjuk, így evidens, hogy több külső és belső sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében a teló tokok és hátlapok fantasztikus befektetést jelentenek, hiszen relatív alacsony áron tudjuk őket beszerezni, felhasználásukkal pedig költséges és akár több napig tartó javításoktól kímélhetjük meg a mobiltelefont (és a büdzsénket is). Az etuo.hu mobiltelefon kiegészítőket árusító webes boltban az eltérő védőkiegészítők mellett több teló tokot is kínálunk, melyek fantasztikus minőségüknek köszönhetően sikeresen megóvják a RedMagic 7 mobiltelefont a karcoktól, kopástól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződéstől is. A hiánytalan minőségű telefon tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk a mobiltelefont még olyankor is, ha hegyes, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a nadrágzsebbe. Egy mobilteló tok nem csak előnyös kiegészítő, hanem elsőrangú és király kiegészítő is!

Elképesztő RedMagic 7 mobilteló tokok az etuo.hu-nál

A mobiltelefonokra passzoló telefon tokok két feladatot is végeznek: védik a trendi mobil hordozható készüléket és szofisztikált kiegészítőként is helytállnak. Napjainkban a mobiltelefon kiegészítőket árusító webes boltok felvirágzásának köszönhetően az otthonunk kényelméből shoppingolhatunk, a szinte korlátlan árukínálatnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a telefontípusunkra passzoló teló tokot választhatunk, hanem gazdag termékskálán böngészhetünk – korábban viszont ez máshogy volt, ahhoz, hogy megfelelő teló tokot találjunk a hordozható készülékünkre, számos áruházat kellett végigjárnunk, és a választék is gyatra volt. A hatalmas árukínálat viszont napjainkban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és mintájú vagy kidolgozású mobilteló tokot válasszunk, mely megfelel a szükségleteinknek – mert kifejezi a stílusunkat, és mert jól illik a ruhatárunkhoz.

Megbízható, hiánytalan minőségű és király telefon tokok a RedMagic 7 mobiltelefonra

Az etuo.hu mobiltelefon kiegészítőket árusító webes boltban a felhasználók hiánytalan minőségű mobilteló tokok közt is keresgélhetnek, melyek igazán masszív és megbízható védelmet szavatolnak a RedMagic 7 mobiltelefontípus számára. Vevőink több eltérő kidolgozású mobiltelefon tok közül válogathatnak. Az oldalra nyitható telefon tok-típusok legfontosabb előnye, hogy nem csak a RedMagic mobiltelefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a sérülésekkel, szennyeződés-lerakódásokkal szemben. A szilikon hátlapok ugyan nem védik a kijelzőt, mégis felkapottak a felhasználók között, hiszen jól védik a mobiltelefon széleit és hátoldalát és nem változtatnak jelentős mértékben a mobiltelefon kinézetén. A választékunkban megtalálható telefon tokok nívós környezetbarát bőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, ún. termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból vannak előállítva. A telefon tokokon található lenyomat elsőrangú, fejlett nyomdászati és grafikai technológiák segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a színvesztéssel, megkopással szemben is ellenálló tud lenni. A telefon tokok további előnye, hogy a vékony, trendi hordozható készülékeknek jobb fogást nyújtanak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak esélyét, hogy a modern hordozható készülék egy óvatlan pillanatban kicsússzon a felhasználó markából, vagy a zsebéből.

RedMagic 7 – specifikáció

A RedMagic 7 egy fantasztikus mobiltelefon, mely rengeteg kiváló funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú hordozható készüléketől el is várnak a felhasználók. Dimenziója 170,6 x 78,3 x 9,5 mm. A RedMagic mobiltelefon Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) verzióban érhető el. A 6,8 inches AMOLED kapacitív érintőkijelző 1 B színárnyalat kimutatására felel meg. A mobiltelefon kijelzőjének felbontása 1080 x 2400 pixel. A mobiltelefon Android 12, Redmagic 5.0 OR-t futtat és octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipsettel van felszerelve. A RedMagic mobiltelefon remek első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a hátsó, tripla rendszerű kamera rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP. A hordozható készülék nem kivehető, Li-Po 4500 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja Fast charging 65 W lehetőséget is.