Telefontok Nokia X20 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia X20 – okostelefon-tokok bőséges felhozatala

A Nokia X20 egy elegáns, esztétikus kidolgozású és előnyös telefon az ismert gyártó legújabb kínálatából, azonban természetesen ez a telefon sem képes ellenállást tanúsítani a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró hibák pedig jelentősen lelecsökkentik az értékét és sokat rontanak a telefon külalakján. Miért emeltük ki pont az érték csökkenését? Azért, mert a legtöbb vevő a régi mobil készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb típust. A karcolásoktól mentes, jól megőrzött mobil készülékeket pedig jóval magasabb áron lehet továbbadni, mint a kopott és össze-vissza karcolt, nem megvigyázott telefonokat. Hogy tudjuk megvédeni a telefonunkat? Olyan módon, hogy közvetlenül a Nokia X20 kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális védőtokot, mely illeszkedni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefon típust választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is járhatunk, és még a telefon megvásárlása előtt megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy alap tok is, ez csak egy alacsonyabb minőségű termék, aminek az a feladata, hogy védje a telefont használata első napjaiban, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, erősebb védőtokot.

Különböző stílusú, szenzációs minőségű okostelefon-tokok

Az etuo.hu online bolt választékában olyan szenzációs minőségű telefon tokok között böngészhet a látogató, melyek precízen illenek a Nokia X20 telefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kidolgozott nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak a teló számára a kopással, karcolásokkal és a hétköznapi használat során jelentkező külső károkkal szemben. A választékunkban rengeteg szenzációs minőségű és erős alapanyagból gyártott telefontokkal készültünk vevőink számára a Nokia X20 telefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék a telefont a kisebb károkkal, sérülésekkel szemben, így a Nokia X20 hosszú ideig hibátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a telefonnak, és a telefon típus, valamint a vásárló stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új ruhába bújtatjuk a telefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és korszerűvé, egyedivé varázsolhatjuk a Nokia mobil készülékünket.

A legfelkapottabb telefon tokok az új Nokia telefon típusokra

Az etuo.hu online üzlet az egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb mobiltelefon és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, széles választékában. Régebben nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot találni a telefonunkra, főleg akkor, ha egy ritkább modellünk volt. Manapság azonban – főleg az online üzletek felvirágzásának köszönhetően – már a legtöbb telefon típusra elérhetők a különböző tartozékok, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert telefon típusuk van. Az etuo.hu online üzlet több színben, sőt, rengeteg eltérő fényképpel, vektorgrafikával, mintával díszített, menő tokot is biztosít az olyan, talán kevésbé ismert modellekre is, mint a Nokia új telefonjai. A felkapott tokok kombinálhatók a vásárló ruhatárával, pénztárcájával, hátizsákjával, de akár a világnézetével is. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc sorozatunk, kajánk, italunk szerint is választhatunk tokot.

X20 – specifikáció

A Nokia X20 egy modern telefon, aminek májusi piacra kerülését izgatottan várták a brand rajongói. A letisztult, menő kialakítású teló méretei 168,9 x 79,7 x 9,1 milliméter, súlya pedig 220 gramm. A telefon Single SIM (Nano SIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A mobil készülék az Android 11 operációs rendszert futtatja. A mobil készülék két változatban érhető el: 128 GB 6 GB RAM és 128 GB 8 GB RAM. A telefonban nyolcmagos Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) processzor van. A 4470 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé, a Fast charging opciónak köszönhetően pedig rendkívül gyorsan feltölt. Az IPS LCD képernyő képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,67 inch. A kijelző Corning Gorilla Glass 5 védelemmel van ellátva, amit egy csukható vagy flip tokkal tovább lehet erősíteni. A képernyő 395 ppi denzitással és 79,8% screen to body aránnyal büszkélkedhet.