Telefontok Nokia X10 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia X10 – okostelefon-tokok bő választéka az etuo.hu-nál

Egy mobil készülék csak abban az esetben képes hosszú ideig megőrizni hibátlan külalakját, ha figyelmesen bánik vele a vásárló és olyan tartozékokat biztosít rá, melyek meg tudják védeni a mobil készüléket a külső sérülésektől. Ez természetesen a Nokia X10 teló esetében sincs máshogy. Mobil készüléket nem vásárlunk túl gyakran, azonban napi szinten használjuk, így normális, hogy rengeteg külső sérülésnek, veszélynek lesz kitéve. Ennek fényében a telefon tokok pompás befektetésnek számítanak, hiszen relatív olcsón lehet őket beszerezni, használatukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a telefont (és magunkat is). Az etuo.hu online üzletben a különféle tartozékok mellett nagy számú telefon tokot is kínálunk, melyek pompás minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik a Nokia X10 telefont a karcolódásoktól, horpadásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott piszoktól, szennyeződésektől is. A szenzációs minőségű tok lehetővé teszi, hogy védjük a telefont még olyankor is, ha a lakáskulcsokkal vagy más hegyes, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Egy telefontok nem csak előnyös, hanem elegáns és felkapott tartozék is!

Tartós, szenzációs minőségű és felkapott tokok a Nokia X10 telefonra

Az etuo.hu online üzletben az ügyfelek szenzációs minőségű telefon tokok közt böngészhetnek, melyek komoly és megbízható védelmet tesznek lehetővé a Nokia X10 telefon típus számára. Látogatóink rengeteg eltérő kialakítású telefontok típus közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak a Nokia X10 telefon hátoldalát, hanem a képernyőt is védik a sérülésekkel, szennyeződésekkel szemben. A szilikonos tokok ugyan nem védik a képernyőt, mégis kedveltek a felhasználók körében, hiszen jól védik a telefon oldalait és hátoldalát és nem változtatnak jelentősen a telefon kinézetén. A felhozatalunkban elérhető tokok magas minőségű ökö-bőrből és/vagy szenzációs jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek. A felhasznált anyagok közé tartozik a fa és a műanyag is. A tokokon található nyomtatott motívum magas minőségű, modern nyomdászati és design technológiák segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a halványulással, fakulással szemben is képes ellenállást mutatni. A tokok további előnye, hogy a vékony mobil készülékeknek jobb fogást biztosítanak, így jelentősen lelecsökkentik annak az esélyét, hogy a mobil készülék egy óvatlan pillanatban kicsússzon a tulajdonosa kezéből, vagy akár a zsebből.

Fantasztikus Nokia X10 telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefonokra illeszkedő tokok két feladatot is ellátnak: védik a mobil készüléket és esztétikus tartozékokként is helytállnak. Manapság az online üzletek virágzásának köszönhetően otthonunk kényelméből vásárolhatunk, a hatalmas választéknak hála pedig nem is csak egy, a modellünkre való tok vár, hanem széles termékskálán kutathatunk – néhány éve azonban ez még nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot tudjunk venni a telefonkészülékünkre, számos áruházat kellett végigjárjunk, és a választék sem volt nagy. A nagy választék napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan színű és motívumú vagy kialakítású tokot válasszunk, mely megfelel minden elvárásunknak – vagy azért, mert kifejezi a világnézetünket, vagy azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz, pénztárcánkhoz.

Nokia X10 – specifikáció

A Nokia X10 egy pompás telefon, mely rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú mobil készüléktől elvárnak az ügyfelek. Dimenziója 168,9 x 79,7 x 9,1 mm. A Nokia telefon Single SIM (Nano SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) opcióban érhető el. A 6,67 inches IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon képernyőjének rezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefon Android 11 OR-t futtat és octa-core Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van ellátva, az első kamera 8 MP-es, míg a fő quad rendszerű kamera rezolúciója 48 MP / 5 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 4470 mAh kapacitású akkumulátorral van ellátva, mely támogatja Fast charging 18 W lehetőséget is. A Nokia X10 teló Forest és Snow fantázianevű színárnyalatokban érhető el.