CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Nokia T20 - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia T20 – időtálló és strapabíró tokok átfogó áruválasztéka

A Nokia T20 egy szép kialakítású és modern tablet, azonban ez a készülék sem ellenálló a karcokkal és a súrlódással szemben – ezek az apró károk pedig nagy mértékben rontanak a tablet kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét is. Éppen ezért annyira fontos, hogy a vevő már a Nokia készülék beszerzése után gondoskodjon a megfelelő védőtokról a tabletra. Az etuo.hu tablet tartozékokat kínáló webshop lenyűgöző választékában olyan minőségi tokok vásárolhatók meg, melyek pontosan stimmelnek a Nokia T20 készülékre, nem csak a méretet illetően, hanem a kivágások tekintetében is. Páratlanul átfogó választékunknak hála minden kliens találhat olyan tokot, mely időtálló és strapabíró védelmet biztosít a tabletnak és felkapott kiegészítőként is helytáll. A tokok óvják a készüléket az apróbb karcokkal és kopással szemben, így a Nokia T20 hosszú ideig újszerű kinézetű marad. A Fantastic Case gyűjteményben csinos vektorképekkel, nyomtatott mintákkal díszített tokokat gyűjtöttünk kollekciókba, de a többi gyűjteményünket is érdemes átböngészni.

Különböző stílusú, minőségi tablet tokok

Azok az ügyfelek, akik szeretnék, ha a tabletjuk minél tovább megőrizné újszerű kinézetét és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu tabletos webshopban elérhető, Nokia T20 tabletra illő tokok közül. Mivel a tokok kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, nem csúsznak le az eszközről, a gondosan kidolgozott nyílások és zsebecskék pedig lehetségessé teszik a készülék gondtalan hétköznapi használatát. A tablet-tokok minőségi és erős anyagokból vannak előállítva, aminek hála sokáig képesek megfelelő és strapabíró védelmet biztosítani a tablet számára. Webshopunkban több fajtájú tokot is rendelkezésre bocsátunk, így a magasabb igényekkel rendelkező vevők is találhatnak olyan tokot, mely megfelel majd az elvárásaiknak. A tablet tokok elsődleges jellemzője, hogy védelmet nyújtsanak a tablet számára a karcokkal és a hétköznapi használat során jelentkező károkkal szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár még a komolyabb belső sérüléseket is meg tudja gátolni. Az áruválasztékunkban rengeteg, minőségi és strapabíró anyagból készített tokkal rukkoltunk elő a Nokia T20 tulajdonosai számára. Az elegáns, egyszínű tokok felfrissítik a tablet külsejét és strapabíró védelmet garantálnak.

Kifogástalan minőségű tokok, csinos kollekciók

A webshopunkban Nokia T20 tokok átfogó áruválasztéka várja az ügyfeleket. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a Nokia tokokat is kollekciókba rendeztük. A könyvként becsukható tokok lehetségessé teszik, hogy a tablet képernyője is védve legyen, emellett pedig hasznos kis zsebekkel is rendelkeznek a kártyák számára. A könyvszerűen csukható táblagép tokok további előnye, hogy állvánnyá hajtogathatók, ennek köszönhetően pedig sokkal kényelmesebbé teszik a filmek, videók nézését. A rengeteg típusnak és anyagnak hála minden kliensünk találhat olyan tablet tokot, mely stimmel a tabletjához és a preferenciáihoz is! A csukható tokok külső része minőséges műbőrből, belsőjük pedig rugalmas TPU szilikonból készül, mely körülöleli a készüléket, nem karcolja meg és stabil tartást biztosít számára. A nagyszerű Nokia táblagép a megfelelő védelemmel együtt teljesen biztonságos és maximálisan kényelmes és élvezhető használatot tesz lehetővé.

Nokia T20 – specifikáció

A Nokia T20 egy lehengerlő és felkapott tablet, melyet a hazánkban egyik legkedveltebb gyártó dobott piacra. A Nokia modelljeire jellemző trendi és szép kialakítás, valamint a masszív és megbízható kidolgozás jellemzi a Nokia T20 táblagép modellt is. A tablet 2021 novemberében került a boltok polcaira. A tablet dimenziói 247,6 x 157,5 x 7,8 milliméter, Nano SIM változatban érhető el, üveg előlappal és alumínium hátlappal, valamint fröccsenésálló kidolgozással. Az óriási IPS LCD képernyő képrezolúciója 1200 x 2000 pixel. A tableton Android 11 operációs rendszer fut. A tabletba nyolcmagos Unisoc T610 (12 nm) chipset lett behelyezve. A Nokia T20 egyik legnagyobb előnye azonban az óriási, 307,9 négyzetcentiméter felületű, 10,4 inch átlójú IPS LCD kijelző, mely 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni, denzitása pedig megközelítőleg 224 ppi. A tablet Li-Po akkujának kapacitása 8200 mAh, a Fast charging 15 W funkció támogatása mellett. A készülék Deep Ocean színárnyalatban választható.