Nokia G50 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia G50 – telefon tokok bőséges felhozatala a Nokia okostelefonokra

A védőtokok megvédik az okostelefont a mechanikai sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. Azok a használt okostelefonok, amelyek újszerű külalakkal rendelkeznek, sokkal magasabb áron találhatnak majd új „gazdát”, mint az összekarcolt, megrepedt modellek. A legtöbb vásárló el szeretné adni régi okostelefonját, amint beszerezte az új modellt, így fontos, hogy az eladás során a lehető legjobb árat tudja kapni. Ehhez pedig a színvonalas védőtokok is hozzájárulnak. Az okostelefont védő tokokat tanácsos még az okostelefon megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek köszönhetően a mobil készülék már a használata első pillanatától kezdve védve lesz majd a károsodásokkal, karcokkal, sérülésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha elmulasztottuk időben beszerezni a tokot és az okostelefonunk megkarcolódott? Nos, egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő karcolódásokat is elrejthetjük a kíváncsi szemek elől, így mobil készülékünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, frissebb külsőt is kölcsönözhetünk.

Színvonalas védőtokok a Nokia okostelefon védelmére

A Nokia G50 az ismét egyre népszerűbb gyártó egyik fantasztikus mobil készüléke, melyre számtalan, kifejezetten erre a smartphone-ra készített tokot biztosítottunk. A magas színvonalú felhasznált anyagoknak köszönhetően a védőtokok jó sokáig használhatók és védelemmel látják el a kitűnő smartphone-t a karcokkal, súrlódással, kopással szemben. Az elasztikus, erős és tartós termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU készített szilikon védőtokok megvédik az okostelefon hátlapját és oldalait a mechanikai károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy megvédik a mobil készüléket, az okostelefont védő tokok igazán korszerű, stílusos és divatos kiegészítők is. Az egyszínű védőtokok előnye, hogy nem változtatnak jelentősen az okostelefon külalakján, mégis friss, új külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, színes, okostelefont védő tokok vidámságot sugallanak és könnyen a tulajdonosuk stílusához igazíthatók. Kínálatunkban számos tematikus tok is elérhető, amelyeket gyűjteményekbe rendeztünk, a könnyebb böngészhetőség miatt.

Elsőrendű védőtokok a Nokia G50 modellre

Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket kínáló webáruházában olyan magas színvonalú és erős, okostelefont védő tokokat biztosítottunk vevőinknek, amelyek kifejezetten a Nokia G50 smartphone-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot. Széles termékválasztékunknak köszönhetően minden látogatónk találhat olyan okostelefon modellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, ízlésének és a szükségleteinek. Az okostelefon modellre szabott védőtokok előnye, hogy nem nehezítik a mindennapos használatot és minden funkciót zavartalanul használhatóvá tesznek, anélkül, hogy le kellene venni a tokot a mobilról. Webáruházunk felhozatalában olyan magas színvonalú védőtokok is elérhetők, amelyek kifejezetten a Nokia G50 okostelefon modellre lettek megalkotva, és megfelelnek az okostelefon kidolgozásának, nem csak dimenzióikat, hanem a kamerának, csatlakozóknak kialakított nyílásokat tekintve is. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is fantasztikusan és zavartalanul működnek, értékük pedig csak minimálisan csökken, állapotuk jó sokáig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőkiegészítőkkel vannak felszerelve, mint amilyenek a védőtokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy az okostelefon tulajdonosa mielőbb alkalmas tokot biztosítson Nokia okostelefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Nokia G50 okostelefon modellt a súrlódással, kopással és az apróbb karcolásokkal szemben.

Nokia G50 – specifikáció

A Nokia G50 a gyártó nemrégiben piacra dobott, korszerű smartphone-jainak egyike. A smartphone dimenziói 173,8 x 77,7 x 8,9 milliméter, tömege pedig 220 gramm. Az okostelefon Single SIM (Nano-SIM) / Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban is megvásárolható. Az okostelefon Android 11 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan funkcionalitást pedig az octa core Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G (8 nm) chipset biztosítja. Az okostelefon 64 GB / 128 GB belső tárhellyel rendelkezik verziótól függően, ami az átlag felhasználónak bőven elég a fotók, videók és zeneszámok tárolására. A mobil készülék 4 GB / 6 GB RAM-mal rendelkezik és dedikált microSDXC kártyanyílás is elérhető rajta, mely a microSDHX és microSDXC formátumokat is támogatja. Az okostelefon Li-Po akkumulátorának kapacitása 5000 mAh. A kijelző átlós mérete 6,82 inch, rezolúciója pedig 720 x 1560 pixel.