Nokia G21 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia G21 – effektív védelmet biztosító tartozékok a korszerű telefonokra

A G21 a Nokia egyik legújabb okostelefon modellje, mely nagy képernyővel lett felszerelve. Ahhoz, hogy ez a pazar telefonmodell sokáig funkcionális és hibátlan maradjon, rendkívül fontos, hogy kielégítő védőkiegészítőkkel legyen ellátva, melyeknek köszönhetően meg tudja őrizni töréstől és karcoktól való mentességét. Az etuo.hu online shopban olyan telefon tokokkal készültünk ügyfeleink számára, melyek hibátlanul passzolnak a Nokia G21 okostelefon modellhez és hozzájárulnak a telefon hibátlan állapotának megőrzéséhez. Az ügyfelek számára azt tanácsoljuk, hogy a telefonra illő telefon tokot közvetlenül az okostelefon megvásárlását követően, vagy akár még az előtt szerezzék be, hiszen így az eszköz még a minimális karcok megjelenésétől is megvédhető. A Nokia modellek mellé gyakran jár telefon tok is, ezek a telefon tokok viszont silány védelmet biztosítanak és “elsősegélyként” szolgálnak, míg az ügyfél nem szerez be egy minőségi telefon tokot az etuo.hu-tól.

Hosszú élettartamú és pazar minőségű Nokia G21 telefon tokok

A Nokia G21 egy nagyszerű, magasabb árkategóriás okostelefon, mely szép kialakítással rendelkezik, ezért kifejezetten fontos, hogy kielégítő védelemmel legyen ellátva a nap mint nap való alkalmazás során. Az etuo.hu online shopban olyan okostelefon tokokat kínálunk a Nokia G21 modellre, melyek hibátlanul passzolnak a telefonra, és amelyek között mindenki megtalálhatja azt a terméket, mely mindenben megfelel az ízlésének és a szükségleteinek is. Az oldalunkon elérhető tartozékokat a magas minőség és a modellre való pontos, hibátlan illeszkedés jellemzi. A telefon tokok szorosan körülölelik a telefont, nem csúsznak le róla és a különböző csatlakozóaljzatok nap mint nap való alkalmazását sem zavarják. A telefon tokokon speciális nyílás van kialakítva a kamera és az egyéb alkatrészek számára. A telefon tokok színvonalas anyagok felhasználásával, termoplasztikus poliuretánból, öko-bőrből készülnek, egyes modelljeink pedig fa lemezekkel vannak díszítve. A kínálatunkban megtalálható telefon tokok saját műhelyünkből kerültek ki, vagy más, ismert gyártótól származnak. Mivel kifejezetten a Nokia G21 telefonra lettek tervezve, nem zavarják a telefon használatát, és a kinézetet illetően is hibátlanul kiegészítik a telefont.

Pazar védelem, magas minőség

Az etuo.hu online boltban több, különböző típusú és stílusú telefon tok érhető el a Nokia G21 okostelefon modellre. A klasszikus, szilikonos telefon tokok hosszú élettartamú és elasztikus termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely pazar védelmet nyújt a telefon hátlapja és oldalai számára a karcokkal és az idő fogával szemben. A szilikon telefon tokok remek alternatívái a csukható és a flip telefon tokok, melyek a képernyőt is lefedik, ennek köszönhetően pedig képesek védelmet biztosítani a telefon kijlezője számára, ha az eszköz a táskában vagy a zsebben van. A telefon tokok anyagát illetően is lenyűgöző kínálattal tudunk szolgálni – szilikon, műbőr, műanyag és fa telefon tokokat is kínálunk. A rengeteg tok lehetővé teszi, hogy mindenki tudjon az ízlésének és a stílusának megfelelő telefon tokot találni – az ügyfelek válogathatnak az átlátszó telefon tokok, fotó telefon tokok, vidám vektorgrafikákkal ellátott telefon tokok és a pazar és trendi, egyszínű okostelefon tokok felhozatalából is.

Nokia G21 – specifikáció

A Nokia G21 egy olyan telefon, mely 2022 februárjában jelent meg a piacon. A telefon üveg előlappal és hátlappal van ellátva, dimenziói 164,6 x 75,9 x 8,5 milliméter, tömege mindössze 190 gramm. A telefon Single Nano SIM és Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban kapható. Az okostelefon Android 11 OR-t futtat, melynek zavartalan működését az octa core Unisoc T606 (12 nm) chipset teszi lehetővé. Az okostelefon 64 GB vagy 128 GB belső memóriával és 3 GB, 4 GB vagy 6 GB RAM-mal érhető el. A Nokia G21 Dusk és Nordic Blue színárnyalatban vásárolható meg. A pazar telefon nagy méretű, 6,5 hüvelykes IPS LCD kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, mely 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A képernyő és az okostelefon házának aránya megközelítőleg 81,6 százalék. A képernyő képfelbontása 720 x 1600 pixel.