Nokia G20 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia G20 – minőségi telefon tokok bőséges választéka

A Nokia G20 egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású teló, mely nagy közkedveltségnek örvend a Nokia modellek rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló teló a modellre alkalmas védőtartozékokkal legyen ellátva, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a mobil sokáig és akadálymentesen legyen használható a mindennapok során. Az elegáns szilikon tokok megvédik a telefon hátlapját és oldalait a karcolódásoktól és a külső károktól. Az etuo.hu online üzlet felhozatalában rengeteg eltérő designnal díszített telefontok érhető el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a mobil készülék számára a hétköznapi használat során. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Nokia G20 telefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és előnyös használatot. Az etuo.hu online üzlet rendkívül széles felhozatallal büszkélkedhet, hiszen az ügyfelek választhatnak a klasszikus és a felkapott kialakítású telefon tokok közül is, melyek tökéletesen illenek a Nokia G20 mobil készülékre. A kiváló passzolás azért fontos, mert lehetővé teszi a telefon kényelmes és gond nélküli használatát, a telefonra illő tok pedig biztosítja a szenzációs védelmet. Az online üzletünkben bárki találhat olyan tokot, mely nem csak a Nokia G20 telefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Megbízható védelem a külső károkkal szemben

A Nokia G20 teló tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc mobil készüléküket mindig biztonságban tudhassák. A telefon biztonságos és kényelmes használata könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású védőtokok segítségével. Az etuo.hu online üzletben rengeteg tok érhető el a Nokia G20 mobiltelefonra. A kliensek választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló típusok közül is. A fedeles tokok nagyszerű megoldást biztosítanak, ha a vevő szeretné a telefon képernyőjét is védelemmel ellátni a telefon hordozása közben. A fedőlappal ellátott tokok bőrutánzatból készülnek és hosszú ideig használhatók. Kínálatunk populáris darabjai a TPU tokok is, melyek rugalmas és időtálló anyaguknak köszönhetően a mobil készülék hátlapját és széleit is hatékonyan védik. A nyomtatott motívumok időtállók, nem kopnak és ellenállást tanúsítanak a halványulással szemben is.

Minőségi és időtálló mobiltokok

Kínálatunkban rengeteg olyan szép és előnyös tok elérhető, mely biztosítja védelmet a Nokia G20 telefon számára. A tokok elsősorban a védelmet szolgálják, de más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon tokok nem csak előnyösek, de igazán jól is mutatnak! A rengeteg szín és minőségi nyomtatott motívum között bármelyik látogatónk találhat a kedvére valót. A kliensek egyszínű telefontok-modellek és mintás modellek közül választhatnak maguknak tokot. A Fantastic Case tokok szilikonból lettek előállítva és gyönyörű vektorképekkel vannak kidekorálva. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case kollekció modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek nem vektorrajzokkal, hanem szenzációs fényképekkel vannak dekorálva. Mindkét gyűjtemény olyan lenyomatokkal van dekorálva, melyek modern nyomdászati módszerekkel készülnek, időtállók és ellenállást tanúsítanak a halványulással, fakulással szemben.

Nokia G20 – specifikáció

A Nokia G20 egy felkapott teló, mely 2021 májusában került az üzletek polcaira. A telefon méretei 164,9 x 76 x 9,2 milliméter, aminek a felhozatalunkban elérhető tokok tökéletesen megfelelnek. A telefon Single SIM – Nano SIM vagy Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban vásárolható meg. A telefonba a gyártó nyolcmagos MediaTek Helio G35 (12 nm) processzort szerelt. A telefon két verzióban is elérhető: 64 GB, 4 GB RAM vagy esetleg 128 GB, 4 GB RAM. A memória bővítésére mindkét verzió esetében lehetőség van, microSDXC kártya segítségével, mely dedikált nyílást használ. A fő kamera quad rendszerű, 48 MP / 5MP / 2 MP / 2 MP felbontású. A szelfikamera 8 MP-es felbontású. A kiváló telefon IPS LCD kapacitív képernyője 6,52 inch átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A Nokia telefon hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack porttal is rendelkezik. További előnye a nagy kapacitású, 5050 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely a Charging 10 W funkciót is támogatja, így lehetővé teszi a kényelmes és hosszantartó használatot.