Nokia G11 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia G11 – felülmúlhatatlan minőségű mobiltelefon tokok és hátlapok

Választékunkban férfiak és nők, fiúk és lányok is megtalálhatják azt a telefon tokot, mely megfelel az igényeiknek, és amely segít nekik a stílusuk kifejezésében. Az egyszínű telefon tokok és hátlapok előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben a Nokia G11 telefon kinézetén, viszont adnak neki egy ízléses, letisztult kinézetet. Azok a vevők, akik a vidám, tarka tokokat és hátlapokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, szédületes minta-választékunknak hála pedig mindenki találhat a karakteréhez, ízléséhez, hobbijához illő lenyomatokat a minőséges tokjainkon. A telefon tokokkal és hátlapokkal akár a számunkra kedves embereket is megajándékozhatjuk, hiszen a tokok és hátlapok meglepetésként is lehengerlők! Ha tudjuk, milyen telefonja van szeretteinknek, választhatunk nekik egy gyönyörű telefon tokot szülinapra, évfordulóra, vagy bármilyen más ünnepre!

Menő mobiltelefon-tokok és hátlapok a Nokia G11 telefon-modellre

A telefon tokok és hátlapok vitathatatlanul hasznos kiegészítők, ugyanis megóvják az érzékeny telefonokat a elhasználódástól és a mindennapi alkalmazás során fellépő karcoktól, sőt, még a nagyobb meghibásodások esélyét is minimalizálni tudják, így nem is csoda, hogy a trendi készülékek elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. A telefon-tartozékokat árusító online áruházunkban rendelkezésre álló TPU tokok és hátlapok előnye, hogy minőséges anyagból vannak gyártva, mely nem sárgul meg vagy keményedik meg, hosszabb élettartamú és elasztikusabb is a hagyományos szilikonnál. Az oldalra nyíló, fedeles tokjaink minőséges környezetbarát bőrből vannak legyártva, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást és fogást biztosít a telefonnak. Választékunkban olyan speciális tokok és hátlapok is találhatók, melyeket alumínium lemez fed, vagy gravírozott fa burkolat borít. Ugyan a Nokia telefonjai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi trendi telefonhoz hasonlóan ezek a modern készülékek sem immunisak a karcokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő telefon tokot szerezni.

Szédületes, szofisztikált védőtokok és hátlapok a Nokia G11 telefon-modellre

A Nokia G11 egy szédületes telefon, a gyártó 2022-es választékából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít a mobiltelefonok piacán, nemrég történt a nagy visszatérése – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb Nokia telefontípusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra ideális telefon-típus megjelenését, érdems azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok és hátlapok hatékony védelmet biztosítanak a karcolódásokkal, elhasználódással és a külső és belső fizikai meghibásodásokkal szemben, ennek hála pedig hosszú élettartamot és komfortos alkalmazást tesznek lehetségessé. A tokok és hátlapok maradéktalanul illenek a Nokia G11 telefon dimenzióihoz, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetségessé teszik a portok, a kamera és a mikrofon zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a telefon tokot le kellene venni. A telefon-tartozékokat árusító online áruházunkban mindenki találhat olyan, a Nokia telefonra illő telefon tokot, mely minőségi anyagának hála hosszú távon védi a Nokia G11 telefon-modellt. Egy tokkal nem csak magunkat lephetjük meg, de ajándékötletként is fantasztikus, szülinapra vagy akár más ünnepekre, évfordulóra is – egy tok nem csak praktikus ajándék, de a korlátlan mintaválasztéknak hála azt is lehetségessé teszi, hogy igazán személyre legyen szabva az ajándék!

Nokia G11 – specifikáció

A trendi és aktuális Nokia G11 szofisztikált, ízléses kidolgozású, Ice és Charcoal színben is beszerezhető. A telefon dimenziója 164,6 x 75,9 x 8,5 milliméter. A telefon Single SIM és Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) változatban szerezhető be. A trendi készülék a piacra kerülésekor legtrendibb Android 11 operációs rendszert futtatja és octa-core Unisoc T606 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A telefon microSDXC memóriakártya használatára is alkalmas, ugyanis dedikált kártyanyílással rendelkezik. A telefon 6,5 inch átlós méretű IPS LCD képernyője 720 x 1600 pixel felbontású. A képernyő képsűrűsége megközelítőleg 270 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére felel meg. A telefon 3 GB / 4 GB RAM és 32 GB / 64 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5050 mAh, mely a Fast charging 18 W funkciónak hála gyorsan feltölt.