Telefontok Nokia G10 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia G10 – időtálló és erős tokok bőséges felhozatala

Azok a kliensek, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább megőrizné hibátlan kinézetét és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu online üzletben elérhető, Nokia G10 telefonra illeszkedő tokok közül. Mivel a tokok kimondottan erre a telefon típusra lettek kialakítva, így nem csúsznak le a mobil készülékről, a gondosan kidolgozott nyílások pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy a mobil készülék gond nélkül legyen használható a hétköznapok során. A védőtokok minőségi és időtálló anyagokból készülnek, aminek köszönhetően hosszú ideig képesek megfelelő és erős védelmet biztosítani a telefon számára. Online üzletünkben több modellt is kínálunk, így a legigényesebb ügyfelek is találhatnak olyan típusú tokot, mely tökéletesen megfelel az elvárásaiknak. A telefon tokok legfőbb jellemzője, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a karcolódásokkal és a hétköznapi használat során jelentkező horzsolással szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár a komolyabb külső károsodásokat is képes megakadályozni. A felhozatalunkban rengeteg, minőségi és időtálló anyagból gyártott szilikon tokkal rukkoltunk elő a Nokia G10 tulajdonosai számára.

Különböző stílusú, minőségi telefon tokok

A Nokia G10 egy elegáns kialakítású és előnyös teló, azonban ez a mobil készülék sem képes ellenállni a karcolódásokkal és a horpadásokkal szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak a telefon külalakján és jelentősen csökkentik az értékét, valamint negatív hatással vannak a működésre is. Éppen ezért fontos, hogy a vásárló már közvetlenül a mobil készülék megvásárlása után gondoskodjon az alkalmas védőtokról. Az etuo.hu online üzlet felhozatalában olyan minőségi tokok érhetők el, melyek tökéletesen illenek a Nokia G10 mobil készülékre, nem csak a méreteiket illetően, hanem a nyílások tekintetében is. Szenzációs, bőséges felhozatalunknak köszönhetően minden vevő találhat olyan tokot, mely időtálló és erős védelmet biztosít a telefonnak és trendi és felkapott tartozékként is helytáll. A tokok védik a mobil készüléket a kisebb karcolódásokkal és károkkal szemben, így a Nokia G10 hosszú ideig hibátlan marad. A Fantastic Case gyűjteményben gyönyörű vektorképekkel, motívumokkal díszített tokokat gyűjtöttünk össze. A grafikák rengeteg témát ölelnek fel a monokróm lenyomatoktól a színpompás motívumokig.

Kiváló minőségű tokok, gyönyörű kollekciók

Az online üzletünkben Nokia G10 tokok széles választéka várja az ügyfeleket. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a tokokat kollekciókba kategorizáltuk. A FLEXmat Case gyűjtemény egyszínű, felkapott, elegáns tervezésű tokokból áll, melyek igazán csinosak és szolidak. A populáris Fantastic Case kollekció termékei minőségi szilikonból készülnek és felkapott mintákkal vannak ellátva. A Fantastic Case sorozathoz hasonló a Foto Case tokok gyűjteménye is, melyek szenzációs fényképekkel vannak dekorálva. A felhozatalunkban szolid, átlátszó tokok is elérhetők – ezeket a Crystal megnevezésű kollekciók ölelik fel. Az oldalra nyíló könyv tokok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a telefon képernyője is védelmet élvezzen, mikor a tok csukva van. A rengeteg típusnak, nyomatnak és anyagnak köszönhetően minden vevőnk találhat olyan tokot, mely nem csak a telefon típusához, hanem a vásárló egyéniségéhez, szükségleteihez és a stílusához is hibátlanul passzol!

Nokia G10 – specifikáció

A Nokia G10 egy nagyszerű és felkapott teló, melyet a régóta ismert gyártó modelljeire jellemző igazán modern és tartós kialakítás jellemez. A telefon 2021 áprilisában került a boltok polcaira. A telefon méretei 164,9 x 76 x 9,2 milliméter, Single SIM (Nano SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A nagy IPS LCD képernyő képrezolúciója 720 x 1600 pixel. A telefonon Android 11 operációs rendszer fut. A telefonba nyolcmagos MediaTek Helio G25 (12 nm) processzor lett beépítve. A Nokia G10 egyik legnagyobb előnye azonban a nagy, 102,6 négyzetcentiméter felületű, 6,52 inch átlójú IPS LCD képernyő, mely 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni, denzitása pedig megközelítőleg 269 ppi. A telefon belső memóriája verziótól függően 32 GB vagy 64 GB, RAM memóriája pedig 3 GB vagy 4 GB. A belső tárhely bővítésére microSDXC kártya használható, mely dedikált nyílást használ. A telefon tripla (13 MP/2 MP/2 MP) kamerával és single, 8 MP-es szelfikamerával rendelkezik.