Telefontok Nokia C21 Plus - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia C21 Plus – előnyös és trendi telefon tokok

Megvetted új Nokia C21 Plus mobil eszközödet, és lelkiismeretesen elkezdted böngészni a telefonodra hibátlanul illő telefon tokokat? Akkor a lehető legjobb helyen vagy! Azt mindenki tudja, hogy a telefon tokok feladata, hogy megvédjék a mobil eszközt, megvásárlásuk mellett viszont több egyéb ok is szól. A telefon tokok megfizethető, mégis színvonalas és komoly védelmet tesznek lehetővé. A lenyűgöző árukínálatnak köszönhetően találhatsz a telefonodra illő kiegészítőt, attól függetlenül, hogy mekkora összeget készülsz rákölteni. A telefon tok megvásárlása rendkívül jó befektetésnek számít, hiszen még a legdrágább telefon tok árától is sokszorosan nagyobb költségektől kímélheti meg egy színvonalas kiegészítő a vevőt. Miért? Mert megakadályozza a telefon funkcionalitását veszélyeztető károsodások fellépését, melyek javítása drága és időigényes, egyes esetekben pedig nem is lehetséges, így az ügyfélnek új telefonra lesz szüksége. Akkor is tanácsos megfontolni egy színvonalas telefon tok beszerzését, ha az ügyfél szívesen bocsátaná áruba a telefont valamikor a jövőben, ha újra szeretné majd cserélni. A karcolásmentes, újszerű telefonok nagyobb áron értékesíthetők, mint azok a mobil eszközök, melyeket a használat jelei csúfítanak.

A legmenőbb telefon tokok z Nokia C21 Plus-ra az etuo.hu-n

Kínálatunkban számtalan olyan telefon tokkal találkozhatsz, mely hibátlanul illik a Nokia C21 Plus telefonra, és kompatibilis vele a dimenzió és a kivágások tekintetében is, így biztos lehetsz abban, hogy nem fog ide-oda csúszkálni vagy leesni. A telefon tokok nem csak védelmet biztosítanak a telefonod számára, de azt is lehetővé teszik, hogy megmutasd a környezetednek, ki is vagy valójában! Válogass virágmintás telefon tokjaink közül, ha romantikus hangulatban vagy. Napjaid nagy részét sporttal töltöd? Sportos témájú telefon tokokkal készültünk neked! Imádod az autókat? Válassz megfelelő telefon tokot ebből a témakörből! Válogathatsz a hátlapot és az oldalakat védő szilikon telefon tokok közül, de ha a képernyőt is óvni szeretnéd, oldalra nyíló és flip telefon tokokkal is készültünk. A klasszikus, szilikonból gyártott telefon tokok mellett fa lappal díszített, öko-bőr, gravírozott, sőt, még teljes mértékben átlátszó telefon tokok között is keresgélhetsz! A hasonló stílusú telefon tokokat gyűjteményekbe rendeztük, így még könnyebben böngészhetsz a neked tetsző modellek között. Kínálatunk folyamatosan bővül és mindig hűen követjük a legújabb trendeket is.

Menő telefon tokok a Nokia C21 Plus telefonra

Napjainkban a telefon tokoknak olyan lenyűgöző árukínálata áll a vevők rendelkezésére, hogy elenyésző annak az esélye, hogy valamelyik ismerősödnek is pont ugyanolyan telefon tokja lesz, mint neked! A telefon tokok manapság minden korosztály nagy kedvencei, hiszen óvják a telefont a mechanikai károktól, de emellett új, személyre szabott külsőt is biztosítanak neki. Egy szép telefon tok a régebbi, már a használat jeleit viselő telefon kinézetét és esztétikáját is szebbé teheti. A lenyűgöző árukínálatnak köszönhetően olyan egyszerűen személyre szabhatod a telefonodat, mint eddig soha! A komoly védelem mellett a telefon védőtokok igazi trendi tartozékká varázsolják Nokia telefonodat. Ráuntál a telefonodra? Ha a mobil eszköz jól működik, nem kell megválnod tőle, lecserélheted a telefon tokját is, így pedig teljes mértékben új külalakot kölcsönözhetsz neki. A kínálatunkban elérhető telefon tokok elismert gyártóktól származnak és kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, így biztosan találhatsz majd olyat, ami elnyeri majd a tetszésed.

Nokia C21 Plus – specifikáció

A Nokia C21 Plus egy olyan telefon, melynek mérete 164,8 x 75,9 x 8,6 mm, tömege pedig 178 gramm. A nagyszerű telefon IPS LCD kapacitív képernyője 6,52 inch átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A telefon nagyszerű képernyőjét mindenképp javasolt egy kiemelkedő minőségű üveggel vagy fóliával óvni a károsodásoktól, a házát pedig telefon tokkal ellátni. A telefon képernyőjének denzitása 269 ppi. A mobil eszköz Android 11 (Go edition) operációs rendszert futtat. Nem kivehető Li-Po akkumulátor található benne, melynek kapacitása 4000/5050 mAh, verziótól függően. A telefon 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik a fül- vagy fejhallgató számára. A mobil eszköz működéséről a Unisoc SC9863A (28nm) processzor gondoskodik.