Nokia C20 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia C20 – telefon tokok hatalmas felhozatala

A Nokia C20 teló tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a mobil készülék védelme a külső károkkal szemben. Online üzletünk felhozatalában rengeteg olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik a Nokia C20 telefon típusra, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán kifinomult is. Az etuo.hu kínálatában olyan tokok találhatók, melyek erős, minőséges és tartós anyagokból készülnek, így sokáig képesek megvédeni a telefon a mindennapi használat során jelentkező, külső sérülésekkel szemben. A telefon tokok védik a telefont a horzsolástól és a karcolódások megjelenésétől. Szép, modern kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a tartozékot, mely tökéletesen illik hozzá. A tokok garantálják a hibátlan passzolást a Nokia C20 telefon típusra – amellett, hogy dimenziójuk tökéletesen illeszkedik a telefon méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kidolgozott nyílások arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a telefon minden funkcióját és alkatrészét gond nélkül tudja használni a vevő.

Minőségi, időtálló és erős védelem – Nokia C20

Az etuo.hu online üzletben rengeteg tok érhető el a Nokia C20 mobiltelefonra. A szilikon tokok óriási rajongótáborral rendelkeznek, hiszen védik a mobil készülék hátoldalát és oldalait a telefon hétköznapi használata során, és nem növelik jelentős mértékben a telefon méretét sem. A tokok gyönyörű képekkel és szenzációs fényképekkel vannak dekorálva, de olyan elegáns termékmodelleket is kínálunk, melyek egyszínűek és szolidak. A Nokia C20 mobil készülékre tervezett telefon tokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a telefon fontos alkatrészeit – a portokat, képernyőt vagy a kamerát sem. A Nokia C20 mobil készüléket rengeteg kiváló funkcióval látta el a gyártó, aminek köszönhetően a telefon nagy közkedveltségre tett szert a felhasználók körében. Azok a kliensek, akik a telefon típus megvásárlása mellett döntöttek, egész biztosan szeretnék, ha mobil készülékük hosszú ideig hibátlan kinézettel rendelkezne. Az etuo.hu online üzletben tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan időtálló, megbízható védelmet biztosító tokokkal készültünk vásárlóinknak, melyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a mobiltelefont és emellett esztétikusak és menők is.

Kiváló minőségű anyagokból legyártott, időtálló mobiltokok

A mai mobiltelefonokat a kiváló funkciók, de magas érzékenység jellemzi. Online üzletünkben olyan tokokat kínálunk, melyek minőségi anyagokból készülnek és megvédik a telefont a hétköznapi használat során keletkező kisebb károkkal szemben. Azok, akik a tarka tokokat kedvelik, számos motívum közül válogathatnak, melyek minőségi nyomdászati módszerekkel kerülnek a tok felületére, így tartósak és sokáig szépek. A szolidabb kinézetű termékek kedvelői számára egyszínű, elegáns tokokkal is készültünk. Legpopulárisabb termékeink a szilikon tokok, melyek minőségi termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, időtállóak, rugalmasak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak dekorálva. Népszerűek még a csukható tokok is, melyek lehetnek könyvszerűen csukhatók és lenyíló, azaz flip tokok.

Nokia C20 – specifikáció

A Nokia C20 egy felkapott, letisztult tervezésű teló, melyet 2021 júniusában dobott piacra az ismert gyártó. A mobil készülék méretei 169,9 x 77,9 x 8,8 mm. A mobil készülék Android 11, Go edition operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Unisoc SC9863A (28nm) CPU-val van felszerelve. A mobil készülék három verzióban is elérhető - 16 GB, 1 GB RAM, 16 GB 2 GB RAM vagy 32 GB, 2 GB RAM, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC memóriakártyával, mely dedikált nyílást használ. A Nokia C20 IPS LCD képernyővel van ellátva, aminek screen to body aránya 77,5 százalék. A képernyő 6,52 inch átlós méretű, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. Ez a nagy méretű képernyő kényelmes használatot és kiváló képminőséget biztosít a felhasználók számára, viszont számos veszélynek van kitéve nap mint nap. A Nokia C20 fantasztikus kamerájának rezolúciója 5 MP. A hátsó kamera LED villanóval van felszerelve és HDR képeket is tud készíteni. A telefon dark blue és sand, azaz homok fantázianeveket viselő színárnyalatokban kapható, ha azonban nem lennénk megelégedve a színválasztékkal, egy gyönyörű tokkal új külsőt kölcsönözhetünk Nokia telefonunknak.