Telefontok Nokia C10 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia C10 – mobiltokok széles választéka

A Nokia C10 egy nagyszerű, felkapott teló, mely védelmet igényel a mindennapos használat során. Online üzletünk felhozatalában többféle Nokia C10 tok is elérhető, így minden vevő megtalálhatja az ízlését és az igényeit kielégítő telefon tokot. A szenzációs minőségű tartozékok tökéletesen illenek a Nokia C10 mobil készülékre, nem csúsznak le róla és nem zavarják a gond nélküli használatot sem. Amennyiben a telefonon olyan tok van, ami nem kimondottan az adott telefontípushoz lett gyártva, megeshet, hogy a tartozék lefedi a funkciógombokat vagy a kamerát, és komplikálttá teszi a töltő vagy a fülhallgató csatlakozójának használatát. A felhozatalunkban olyan tokok érhetők el, melyek gondosan kidolgozott nyílásokkal vannak ellátva, így a kamera, a hangszóró / mikrofon és a portok is probléma nélkül használhatók.

Kiváló minőségű védőtokok a Nokia C10-re

Az etuo.hu online üzletben minőségi anyagokból legyártott tokokat kínálunk, melyek lehetőséget biztosítanak a Nokia C10 biztonságos használatára a mindennapokban. A telefon tokok védik a mobil készülék hátlapját a karcolódásoktól és a horzsolástól. A felkapott tartozékaink között bárki találhat olyan tartozékot, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. Azok, akik a szolid tokokat kedvelik, választhatnak elegáns, egyszínű termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon tokok fiatalos vidámságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, a nyomtatott motívum pedig szenzációs minőségű és ellenáll a halványulásnak és a horzsolásnak. A lenyitható tokok legfontosabb előnye, hogy akkor is védik a telefont, sőt, még annak képernyőjét is, ha a zsebben vagy a táskában van. Ahhoz, hogy a teló hosszú ideig hibátlan külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a mobil készüléket, mely megvédi a külső sérülésektől. Nincs ez máshogy a Nokia C10 mobiltelefonok esetében sem. Az etuo.hu online üzletben rengeteg eltérő kialakítású, díszítésű, színű és stílusú tokot kínálunk, melyek pompás minőségüknek köszönhetően védik a telefont a karcolódásoktól, horzsolástól és a lerakódott szennyeződésektől. A minőségi tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil készüléket, akkor is, ha a kulcsokkal együtt kerül a hátizsákba, kézitáskába vagy a zsebbe. Fontos azonban kiemelni, hogy egy jó tok nem csak védelmet biztosít, hanem igazán felkapott tartozék is, aminek segítségével egyedivé tehetjük telefonunkat.

Időtálló tokok a Nokia C10 mobil készülékre

Kínálatunk rengeteg kiváló minőségű tokot ölel fel, melyek időtálló és erős védelmet tesznek lehetővé a Nokia C10 telefon típus számára. Látogatóink több típusú tok közül is választhatnak. Az ütésálló, megerősített tokok igazán időtálló és erős védelemmel látják el a telefont és megfelelnek azok a vásárlóink számára is, akik gyakran használják a mobil készüléküket túrázás vagy kirándulás közben. Az oldalra nyíló könyv-tokok fő előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a képernyőt is megóvják. Az etuo.hu online üzlet vásárlóinak körében a legkedveltebb tartozékok azonban továbbra is a szilikon tokok, melyek erős és rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak előállítva. A szilikon tokok csodálatos, nyomtatott mintákkal, képekkel vannak dekorálva. A nyomtatott motívum minőségi, és ellenállást tanúsít a kopással, fakulással szemben.

Nokia C10 – specifikáció

A Nokia C10 egy nagyszerű és felkapott teló, mely egyre kedveltebbé válik a felhasználók körében. A telefon méretei 169,9 x 77,9 x 8,8 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, összesen 191 gramm. A mobil készülék Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) verzióban kapható. A képernyő IPS LCD kapacitív érintőképernyő, aminek átlós dimenziója 6,52 hüvelyk. A képernyő rezolúciója 720 x 1600 pixel. A RAM memória 1 GB vagy 2 GB, mely az alacsonyabb igényű felhasználók igényeit tudja kielégíteni. A belső memória 16 GB vagy 32 GB, verziótól függően, melyet tovább is lehet bővíteni microSDXC kártya segítségével. A kiváló képernyőt tanácsos képernyővédő tartozékokkal vagy csukható tokkal védeni. A telefonban nem kivehető, Li-Ion akkumulátor van, aminek 3000 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszantartó használatot. A telefon szürke és világos lila színben is elérhető.