Telefontok Nokia 9 Pure View - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 9 Pure View – telefontokok nagy választéka

A Nokia 9 Pure View egy érdekes okostelefon, mely jelentősen segítette a Nokiát abban, hogy visszatérjen a legjelentősebb telefongyártók előkelő csoportjába. Ahhoz, hogy a Nokia okostelefon sokáig jól nézzen ki és jól működjön, elengedhetetlen a megfelelő védőtok használata. Ezen az oldalon olyan tokokat talál a felhasználó, melyek tökéletesen megfelelnek a Nokia 9 Pure View telefonmodellre. A tökéletes illeszkedés azt jelenti, hogy a tok nem csúszik le, kényelmesen használható, és nem akadályozza a telefon egyes elemeinek, funkcióinak használatát. A nyílások úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a kamera, a fülhallgató, a töltő és a többi port és gomb nyílásainak.

Minőséges és megbízható védőtokok: Nokia 9 Pure View

A kínálatunkban klasszikus szilikon tokok és könyvszerűen csukható tokok is megtalálhatók. A szilikon tokok rugalmas TPU szilikonból készülnek, mely ellenáll a deformálódásnak, kényelmes fogású és jól tapad a készülékhez. A szilikon tokok további előnye, hogy könnyen és gyorsan megtisztíthatók a rájuk rakódott szennyeződésektől. Elég áttörölni a tokot egy száraz, mikroszálas kendővel vagy lemosni langyos vízben. A Nokia 9 Pure View telefonra oldalra nyíló könyv tokokat is kínálunk, melyek mappa tok néven is ismertek. Ezeknek a tokoknak a fő előnye, hogy a kijelző számára is védelmet biztosítanak. A tokok állvánnyá hajtogathatók, mely megkönnyíti a filmek, videók nézését a telefonon. A színek és minták széles tárháza lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tokot.

Nokia 9 Pure View – specifikáció

A Nokia 9 Pure View egy modern okostelefon, mely 2019 első hónapjaiban került az üzletek polcaira. A telefon kialakítása elegáns, nem mindennapi, a készülék sötétkék színben érhető el. Aki nem rajong a kék telefonokért, egy jól megválasztott tok segítségével személyre szabhatja készülékét. 3320 mAh kapacitású akkumulátora támogatja a Quick Charge 3.0 funkciót, ez azonban nem az egyetlen előnye. A telefon legfontosabb karakterisztikája a nagyszerű funkciókkal felszerelt, 5 x 12 megapixeles „five” kamera és a 20 megapixeles szelfikamera.