Nokia 8.3 5G tokok

A Nokia 8.1, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Biztos védelem Nokia telefonodra

Számodra is fontos, hogy készüléked minél tovább újszerű állapotban legyen és minél tovább használhasd azt? A telefon leejtése vagy rossz helyen történő tárolása azonban nem csak a telefon kinézetét veszélyezteti, hanem rossz esetekben a használhatóságot is! Az ilyenkor bekövetkező sérülések komoly kárt okozhatnak a burkolatban és a belső alkatrészekben, illetve a kamera is használhatatlanná válhat. Éppen ezért, minden telefon tulajdonos számára ajánljuk egy minőségi védőtok beszerzését. Manapság telefontokot rengeteg helyről beszerezhetünk, azonban ügyelnünk kell arra, hogy a kimondottan olcsó, rossz minőségű tokok a rövidebb használati idő mellett gyengébb védelmet is biztosítanak készülékünk számára. Menj biztosra és szerezz be az etuo.hu oldaláról megbízható minőségű és tartós védelmet nyújtó telefontokot!

Széles választékú telefontokok Nokia 8.3 5G készülékre

A megbízható védelem mellett szeretnéd, ha az általad használt telefontok egyedi és igényes megjelenést sugározzon? Ha igen, akkor jó helyen jársz, hiszen az etuo.hu széles telefontok és mobilos kiegészítő választéka segít, hogy garantáltan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Nokia 8.3 5G típusú készülékedre! Válogass tetszésed szerint az etuo.hu modern és stílusos védelmet kínáló telefontokjai között, az egyszínű szilikon tokoktól az egyedi kollekciós darabokig! Az oldalon található telefontokok kiváló választásnak bizonyultak vásárlóink körében, így a maximális védelem mellett készüléked trendivé és különlegessé tudd varázsolni, akár elegáns, akár vicces vagy éppen letisztult megjelenést szeretnél készülékednek!

Nokia 8.3 5G Specifikáció

A Nokia 8.3 5G a gyártó 2020 júliusában megjelentetett felsőkategóriás készüléke. A 6,81 hüvelykes IPS LCD érintőképernyő 1080 x 2400 pixel felbontással rendelkezik. Az Android 10 operációs rendszer a Qualcomm által 2019 év végén bemutatott SDM765 Snapdragon 765G chipkészleten és nyolcmagos processzoron fut, ami kimondottan stabil és gyors működést biztosít a készüléknek. A legújabb trendeknek megfelelően a Nokia 8.3 5G is négy kamerából (64, 12, 2, 2 MP) álló hátlapi kamerarendszerrel van felszerelve, és lehetővé teszi 4K minőségű videófelvételek elkészítését. Nevéből adódóan a készülék teljeskörűen támogatja az 5G hálózatokra való csatlakozást is, ami rendkívül gyors hálózati adatforgalmat biztosít.