Nokia 7.3 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 7.3 – remek minőségű okostelefon tokok

A Nokia 7.3 egy fantasztikus és közkedvelt smartphone. Az modellre illeszkedő telefon tokok segítenek abban, hogy az okostelefon sokáig megőrizze hibátlan kinézetét és funkcionalitását. A tokok hatékony védelmet nyújtanak a kopással és a fizikai károkkal szemben, így lehetővé téve az okostelefon zavartalan, kényelmes alkalmazását. Az etuo.hu webshopban azok a vásárlók is találhatnak az igényeiknek és az tetszésüknek megfelelő tokot, akiknek magasak az elvárásaik. A tokok hibátlanul illeszkednek a Nokia 7.3 modell méretéhez, a kialakított kivágások pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a mikrofon zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. A webshopunkban mindenki találhat olyan tokot, mely csúcsminőségű anyagának köszönhetően hatékonyan óvja a Nokia 7.3 modellt.

Fantasztikus, stílusos védőtokok a Nokia 7.3 modellre

Az okostelefon tokok kifejezetten hasznos tartozékok, hiszen megóvjak az érzékeny Nokia telefonokat a kopástól és a mindennapos alkalmazás során jelentkező karcolásoktól, de akár a nagyobb károkat is megakadályozhatják vagy jelentősen lecsökkenthetik. A webshopunkban található szilikon tokok előnye, hogy csúcsminőségű anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely tartósabb és elasztikusabb a klasszikus szilikonnál. Az egyszínű modellek előnye, hogy igazán stílusosak és nem változtatnak jelentősen a Nokia telefon kinézetén. A szilikon tok a hatékony védelem mellett kifejezetten visszafogott, stílusos megjelenést is biztosít a Nokia 7.3 modell számára.

Nokia 7.3 – specifikáció

A korszerű Nokia 7.3 esetében a legnagyobb változást a korábbi modellekhez viszonyítva a szembetűnő, kör alakú hátsó kamerablokk jelenti, mely szépen illeszkedik a megszokott, stílusos Nokia designba. A telefon mérete 165,8 x 76,3 x 8,2 milliméter. A telefon Gorilla Glass 3 elő és hátlappal van védve, a műanyag keret miatt azonban rendkívül fontos, hogy megfelelő tokot szerezzünk be rá. A telefon Single SIM (Nano SIM) vagy Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban is beszerezhető. A készülék Android 10, Android One Operációs rendszert futtat és Qualcomm SM6350 Snapdragon 690 5G (8 nm) chipsettel van felszerelve.