Nokia 5.4 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 5.4 – nagyszerű telefon tokok széles választéka

A Nokia 5.4 egy kedvező áron elérhető, közkedvelt telefon, melynek védelméről tanácsos már közvetlenül a megvásárlását követően gondoskodni. A legtöbb vásárló azért választ rövid időn belül védőtokot a készülékére, hogy még a legkisebb karcokat is elkerülje. Webshopunk gazdag felhozatalában minden vevő találhat olyan telefon tokot, mely megfelel az ízlésének. A telefon tok legfontosabb feladata, hogy védelmet nyújtson a készülék számára a kisebb külső sérülésekkel szemben. A korszerű telefon tokok azonban ennél sokkal többre képesek, hiszen divatos és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Weboldalunk felhozatalában olyan telefon tokok találhatók, melyek kifogástalan minőségűek és tökéletesen illeszkednek a Nokia 5.4 modellre.

Rendkívüli minőség, gazdag választék - Nokia 5.4 telefon tokok

Az etuo.hu webshop csúcsminőségű és erős, hosszú élettartamú kiegészítőket kínál. A Nokia 5.4 telefonra készült tokokat kiemelkedő minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Telefon tokjaink fő előnye a rugalmasság és a komfortos alkalmazhatóság, valamint a könnyű tisztán tartás lehetősége. Kiemelkedő minőségű telefon tokjaink olyan szép mintákkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. Azok, akik a fotó tokokat részesítik előnyben, válogathatnak a meseszép képekkel ellátott telefon tokjaink közül, melyek között bárki találhat olyan témát vagy fotót, mely megfelel az elképzeléseinek és a tetszésének.

Nokia 5.4 – specifikáció

A Nokia 5.4 egy korszerű, letisztult formatervezésű okostelefon, melyet 2021 januárjára jelentett be az ismert gyártó cég. A telefon mérete 161 x 76 x 8,7 mm, így tökéletesen illik a kézbe. A mobil eszköz Android 10 OR-rel működik és octa-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) processzorral van felszerelve. A mobil eszköz változattól függően 64 GB vagy 128 GB belső memóriával és 4 GB / 6 GB RAM-mal van ellátva, azok a vásárlók azonban, akiknek több tárhelyre van szükségük, microSDXC kártyával tudják bővíteni a memóriát, mely számára dedikált nyílás lett kialakítva.