Nokia 5.3 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Biztos védelem Nokia 5.3 készülékekre

A telefon használata során gyakran előfordulhat, hogy a készülék kiesik a kezünkből, megsérül a zsebünkben, táskánkban vagy leesik valahonnan. Az ilyenkor keletkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy kárt okozhatnak a készülék kijelzőjében és borításában is; éppen ez miatt ajánlott Nokia 5.3 készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiváló minőséget képviselnek. A kínálatunkban található praktikus telefon tartozékok gyorsan fel-és levehetők, valamint könnyedén tisztíthatóak. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítők segítségével készüléked megjelenése mindig egyedi lesz!

Egyedi megjelenés, ahogyan Neked tetszik

A megbízható védelem mellett szeretnéd, ha az általad használt telefontok egyedi és igényes megjelenést sugározzon? Ha igen, akkor nem kell tovább keresgélned - az etuo.hu széles telefontok és mobilos kiegészítő választéka segít, hogy garantáltan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Nokia 5.3 típusú készülékedre! Az oldalon található telefontokok segítenek Neked, hogy készüléked trendivé és különlegessé tudd varázsolni, akár elegáns, akár vicces vagy éppen letisztult megjelenést szeretnél készülékednek! Válogass tetszésed szerint az etuo.hu modern és stílusos védelmet kínáló telefontokjai között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az Etuo telefontok tervező alkalmazása segítségével!

Nokia 5.3 Specifikáció

Az Nokia 5.3 a gyártó 2020 márciusában megjelent készüléke. Az IPS TFT érintőképernyő 6,55 hüvelykes és 720 x 1600 pixel felbontású, ami a Corning Gorilla Glass védelemmel ellátva tartósan védi a kijelzőt a felületi karcolások és kisebb sérülések ellen. A készülék az Android 10 operációs rendszert futtatja, a Qualcomm Snapdragon 665 chipkészlettel és nyolcmagos processzorral. A Nokia 5.3 a kategóriájában kiemelkedő beépített kamerával rendelkezik; a hátlapi kamerarendszer 5 kamerából épül fel (13, 2, 5, 2, 8 megapixel felbontással) és lehetővé teszi HD minőségű videófelvételek elkészítését. A készülék 64 GB kapacitású változatokban érhető el; ami természetesen microSDXC memóriakártyával tovább bővíthető.