Nokia 3.4 tokok

A Nokia 3.2, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 3.4 – praktikus okostelefon tokok széles választéka

A Nokia 3.4 egy rendkívül praktikus, korszerű, különleges kidolgozású smartphone, mely speciális védelmet igényel a mindennapos alkalmazás során, hogy szépsége hosszú ideig megmaradjon. Webshopunkban az alacsonyabb árkategóriás telefonokra is készültünk megfelelő tokokkal, hiszen ezen készülékek tulajdonosai is szeretnék a megfelelő módon védeni telefonjukat. Az etuo.hu online boltban található Nokia 3.4 kiegészítőket a precíz kidolgozás, az okostelefonra való hibátlan illeszkedés, a kiemelkedő minőség és a stabilitás jellemzi. A tok nem csúszik le, és óvja a telefont a karcokkal, elhasználódással szemben. A divatos tokjainknak köszönhetően az okostelefont a saját stílusához igazíthatja a vásárló, és kényelmesen használhatja a mindennapok során.

Kiemelkedő minőség és biztonság a Nokia 3.4 okostelefon modellre

Webshopunkban olyan tokokat biztosítunk vásárlóink számára, melyek lehetővé teszik a legújabb smartphone modellek kényelmes és biztonságos alkalmazását is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak az okostelefon oldalainak és hátlapjának az elhasználódással és karcokkal szemben. Az árukínálatunkban található szilikon tokok rugalmas és időtálló termoplasztikus poliuretánból vannak gyártva, mely nem deformálódik. A tokok funkcionalitásuk mellett rendkívül ízléses tartozékként is megállják a helyüket – a vásárló a mobiltok segítségével saját stílusára szabhatja, vagy éppen ruhatárával összhangban „öltöztetheti fel” okostelefonját.

Nokia 3.4 – specifikáció

A Nokia 3.4 egy nem mindennapos, kedvező áron elérhető okostelefon, mely kerek kameraszigettel és punch hole szelfikamerával rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás garantálja a lehető legnagyobb kényelmet a telefon alkalmazása során. Az okostelefon dimenziói 161 x 76 x 8,7 milliméter, aminek köszönhetően könnyen elfér a tenyérben és kényelmesen használható. Az okostelefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban is megvásárolható. A nagyszerű telefon tömege mindössze 180 gramm. A különleges okostelefon verziótól függően 34 GB / 64 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB RAM-mal van felszerelve, és dedikált microSDXC memóriakártya nyílás is található rajta. Egy ilyen kiváló ár-érték arányt biztosító telefont mindenképp ajánlott a lehető legjobb minőségű, tartós tokokkal védeni.