Nokia 2.4 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 2.4 – telefon tokok páratlan árukínálata

A Nokia 2.4 egy modern, letisztult kidolgozású, praktikus smartphone, mely 2019-ben jelent meg a piacon. Az okostelefon azonban több kiemelkedő funkciója mellett sem képes ellenállást mutatni a fizikai károkkal, elhasználódással és karcokkal szemben. A webshopunkban található okostelefon tokok kiemelkedő minőségű anyagokból vannak gyártva, precízen illeszkednek a Nokia 2.4 okostelefon modellhez és megfelelő védelmet tesznek lehetővé számára. Páratlanul széles árukínálatunkban minden vevő találhat olyan okostelefon tokot, mely nem csak óvja a telefont, hanem ízléses tartozékként is megállja a helyét. A tokok védelmet biztosítanak a kisebb karcokkal és az elhasználódással szemben, így hosszú ideig megőrzik a Nokia 2.4 okostelefon újszerű kinézetét.

Kiemelkedő minőségű okostelefon tokok, különböző stílusban

Az etuo.hu webshop árukínálatában több olyan, kiemelkedő minőségű és időtálló anyagokból gyártott tok található, mely stabil védelmet biztosít az Nokia 2.4 okostelefon számára. A telefon tokok elsődleges funkciója, hogy megóvják az okostelefont a mindennapos alkalmazás során jelentkező elhasználódással és karcokkal szemben. A tokok azonban bizonyos esetekben még a veszélyesebb külső károktól is képesek megóvni a telefont. A letisztult, egyszínű tokok elegánsak és kiemelkedő védelmet biztosítanak. Azok számára, akik kedvelik a tarka, divatos tokokat, gyönyörű vektorgrafikákkal dekorált változatokat gyűjtöttünk össze.

Nokia 2.4 – specifikáció

A 2.4 a Nokia egyik legmodernebb, 2020-as okostelefon modellje. A telefon dimenziói 165,9 x 76,3 x 8,7 milliméter, tömege pedig 195 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban is megvásárolható. A Nokia 2.4 okostelefon modellen Android 10 OR fut, tervezett frissítéssel az Android 11 rendszerre, a kiemelkedő működésről pedig az octa-core Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) chipset gondoskodik. Az okostelefon 32 GB / 64 GB belső tárhellyel és 2 GB / 3 GB RAM-mal rendelkezik, a memória azonban microSDXC kártya segítségével tovább bővíthető, a kártya számára pedig dedikált nyílás lett előlátva. A kedvező áron elérhető Nokia okostelefon rendelkezik 3,5 milliméteres jack porttal. A telefon ujjlenyomat leolvasóval is rendelkezik.