Nokia 2.3 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nokia 2.3 – telefon tokok gazdag kínálata

Ahhoz, hogy egy okostelefon sokáig újszerűen nézzen ki, nem elég óvatosan kezelni – az is rendkívül fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el, mely megvédi a külső mechanikai sérülésektől. Így van ez a Nokia 2.3 okostelefonok esetében is. Az etuo.hu online áruházban számos különböző színű, mintájú és stílusú okostelefon tokot kínálunk, melyek csúcsminőségüknek köszönhetően védik a készüléket a karcolásoktól, kopástól és az összegyűlt portól. A minőséges anyagokból készült tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk a telefon külsejét, akkor is, ha a kulcsainkkal együtt kerül a táskába vagy a zsebbe. Érdemes azonban kiemelni, hogy egy jó telefon tok nem csak véd, hanem igazán divatos kiegészítőként is megállja a helyét, melynek segítségével személyre szabhatjuk készülékünket.

Tartós, minőségi okostelefon tokok a Nokia 2.3 készülékre

Termékskálánk számos csúcsminőségű telefon tokot tartalmaz, melyek megbízható védelmet nyújtanak a Nokia 2.3 modellnek. Látogatóinknak több modell is a rendelkezésére áll. Az etuo.hu webáruház legnépszerűbb tartozékai a szilikon tokok, melyek tartós és rugalmas TPU anyagból készülnek. A szilikon tokok szép, minőséges kidolgozású, nyomtatott mintákkal, grafikákkal vannak ellátva. A lenyomat rendkívül minőséges és ellenáll a kopással és a fakulással szemben is, színei pedig élénkek. Az oldalra nyíló tokok bőrutánzatból készülnek és fő előnyük, hogy a telefon előlapja számára is védelmet biztosítanak. A rengeteg különböző stílusú minta között mindenki találhat valamit, ami megfelel az ízlésének, kortól és nemtől függetlenül.

Nokia 2.3 – specifikáció

A Nokia 2.3 a 2019 decemberében megjelent okostelefonok gazdag választékának egyik üde színfoltja. A készülék mérete 157,7 x 75,4 x 8,7 milliméter, és 183 grammot nyom. Az okostelefon üveg előlappal, valamint műanyag hátlappal és kerettel van felszerelve, így érdemes egy kiváló minőségű tokkal erősítheti. A telefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtat, tervezett Android 10.0 frissítéssel. A zavartalan működésről a négymagos Mediatek MT6761 Helio A22 (12 nm) processzor gondoskodik. A Nokia 2.3 microSDXC kártyanyílással van felszerelve és három különböző árnyalatban érhető el.