Nokia 2.2 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Nokia 2.2 okostelefonodra

Minden Nokia 2.2 készülék számára hasznos hathatós védelemre még hétköznapi körülmények között is. Találj egy minőségi márkás tokot az etuo.hu mobiltok webshopban! A hagyományos, egyszínű telefontokot részesíted előnyben, vagy inkább az élénk színeket? A prémium bőr telefontokot részesíted előnyben, a hagyományos műanyagot, vagy a rugalmas szilikont? Akár prémium minőségű bőr telefontokot szeretnél a Nokia 2.2 készülékedre, vagy inkább egy vidám, pompás színekben gazdag nyomatos tokot, amit képek, festmény-utánzatok vagy grafikák díszítenek, a kínálatunkban meg fogod lelni a leginkább hozzád illő telefontokot.

Milyen előnyökkel bírnak a Nokia 2.2 telefontokok?

Minőségi telefontok híján sajnos a Nokia 2.2 mobil hátsó felülete is elég hamar megkarcolódik és kopni kezd a gyakori, mindennapos igénybevétel miatt. A webáruházunkban a prémium és megfizethető mobil tokok mindegyike hatékonyan óvja meg a Nokia 2.2 mobilodat a leggyakoribb károktól. Elegáns tokra vágysz, esetleg egy divatos, fiatalos mobiltokra? Az etuo.hu telefontok kínálatában mindegyiket megtalálod! A telefon védőtok kínálatából az etuo.hu-n sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és a n telefonodat hatékonyan védelmező mobiltokot.

Miért közkedveltek a Nokia 2.2 okostelefonok?

A Nokia 2.2 kifejezetten azt a vásárlói réteget célozza, amelyik egyfelől kevés pénzből akar egy legalább középkategóriás okostelefonhoz jutni, másfelől a Nokia márkanevet garanciának tekinti. Amióta a Nokiából kivált mérnökök megszerezték az eredeti márkanév használatának a jogát a Microsofttól, azóta igyekeznek a régi mobilos korszak dicsfényét visszaszerezni. Az új 2.2-es Nokia modell egyetlen igazán kiemelkedő tulajdonsága a rossz körülmények között is egészen kiváló fotók alkotására képes kamera, amely a mesterséges intelligencia támogatásának köszönhetően végzi a képalkotást. Habár a Nokia 2.2 kijelzője enyhén szólva sem éppen az érintőképernyők csúcsa, az alacsony, alig 1520 x 720-as felbontás – ami egy 5,71 hüvelykes képátlónál már kifejezetten kevés – szavatolja, hogy az akkumulátor sokkal tovább bírja, hiszen negyedannyi képpontot kell csak árammal ellásson.